Number of the records: 1  

Red hot chilli kuchařka

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Enns, Anton - Author
    1. vydání - 93 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-264-1998-3
      Buchczik, Nadja, - Author - Photographer   Nakládalová, Eva - Translator
     chilli  kuchyňské přísady  jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 381.481
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Red hot chilli kuchařka
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 381.481   

    Uniform title Red hot chili kitchen. Česky
    Title statementRed hot chilli kuchařka : kultovní pokrmy, pestré svačinky, dipy a dobroty : od mírných až po ohnivé / Anton Enns, Nadja Buchcziková ; překlad: Eva Nakládalová
    Main entry-name Enns, Anton (Author)
    Edition statement1. vydání
    PublicationV Brně : CPress, 2018
    Phys.des.93 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-264-1998-3 Kč 299,00
    National bibl. num.cnb003009520
    NotePřeloženo z němčiny. Fotografie Nadja Buchcziková. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Buchczik, Nadja, 1985- (Author) (Photographer)
    Nakládalová, Eva (Translator)
    Subj. Headings chilli * kuchyňské přísady * jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.885 , 641.88 , 641.55 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Red hot chilli kuchařka
    Chilli koření dává pokrmům říz, to vám potvrdí každý správný milovník ostrých jídel. Chcete-li si ale pálivé tóny v jídle jaksepatří vychutnat, měli byste vědět, jak s pálivými papričkami správně nakládat – jak je vybírat, s čím je kombinovat, jak s nimi vařit a jak si je dopřávat. Tato knížka vám nabídne také pořádnou nálož receptů, kde se chilli perfektně snoubí s ostatními chutěmi. Budete ho pak moci zakomponovat do všech druhů pokrmů – od polévek, přes dipy a chutná hlavní jídla až až po dezerty. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.