Number of the records: 1  

Nová čínská studie

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Campbell, T. Colin, 1934- - Author
    České vydání - 455 stran : ilustrace ; 25 cm
    ISBN 978-80-86601-35-9
      Campbell, Thomas M. - Author   Rudolf, Emil, - Translator
     alternativní medicína  zdraví a nemoc  dietoterapie  racionální výživa
     populárně-naučné publikace
    Call numberC 381.097
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Nová čínská studie
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 381.097   

    Uniform title China study. Česky
    Title statementNová čínská studie : výživa jako základ uchování a zlepšení zdraví, tělesné kondice i duševních schopností : revidovaná a rozšířená edice / T. Colin Campbell, Thomas M. Campbell ; překlad původního vydání a vytvoření poznámek pod čarou: Emil Rudolf
    Portion of titleVýživa jako základ uchování a zlepšení zdraví, tělesné kondice i duševních schopností
    Varying form of titleČínská studie
    Main entry-name Campbell, T. Colin, 1934- (Author)
    Edition statementČeské vydání
    PublicationHradec Králové : Svítání, 2017
    Phys.des.455 stran : ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-86601-35-9
    National bibl. num.cnb003000042
    NotePodnázev na obálce: největší dietologická studie všech dob. Přeloženo z angličtiny. Anglicko-český terminologický slovník
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
    Another responsib. Campbell, Thomas M. (Author)
    Rudolf, Emil, 1970- (Translator)
    Subj. Headings alternativní medicína * zdraví a nemoc * dietoterapie * racionální výživa
    Form, Genre populárně-naučné publikace
    Conspect615.8 - Fyzioterapie. Psychoterapie. Alternativní lékařství
    UDC 615.8 , 616-092.11 , 613.2.03 , 615.874.2 , 613.2 , (0.062)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Document kindBOOKS
    Nová čínská studie
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.