Number of the records: 1  

Život a sny Anatolije Suchanova

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Grušina, Ol'ga, 1971- - Author
    1. vyd. - Praha : Kalich, 2011 - 394 s. ; 17 cm
    ISBN 978-80-7017-150-9
    Prvotisky ;
      Konrád, Daniel, - Translator
     anglicky psané romány
    Call numberC 380.177
    BranchPlaceInfoSignature
    Na Sadech - dospělé ( beletrie ) k vypůjčeníC 380.177 a   

    Title statementŽivot a sny Anatolije Suchanova / Olga Grušinová ; přeložil Daniel Konrád
    Main entry-name Grušina, Ol'ga, 1971- (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Kalich, 2011
    Phys.des.394 s. ; 17 cm
    ISBN978-80-7017-150-9
    National bibl. num.cnb002181039
    Edition Prvotisky ; 9
    NotePřeloženo z angličtiny
    OriginalDream life of Sukhanov
    Another responsib. Konrád, Daniel, 1988- (Translator)
    Form, Genre anglicky psané romány
    Conspect821.111-3 - Anglická próza, anglicky psaná
    UDC 821.111-31 , (0:82-31)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Publikace: Co je to fotografie? - Karel Císař. Cílem předkládané antologie je podat reprezentativní průřez myšlením o fotografii, jak se vyvíjelo v průběhu 20. století. Kromě významu statí pro rozvoj oboru se výběr rovněž řídí snahou o zachycení vzájemných vztahů a poukazů mezi jednotlivými výkladovými stanovisky. Dva hlavní tematické okruhy představuje zkoumání povahy fotografie a jejího vztahu k výtvarnému umění a tyto otázky též člení soubor na dva oddíly. První je vyhrazen především autorům, jejichž texty rozhodujícím způsobem ovlivnily následné metodické směřování teorie fotografie jakožto svébytného oboru, přestože fotografie netvořila hlavní předmět jejich zájmů. Druhý oddíl naopak zaplňují výhradně texty teoretiků umění a fotografie. Závěrečným textem o smrti fotografie se výbor obloukem vrací zpět k východiskům z počátku prvního oddílu. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.