Number of the records: 1  

Revoluce v opravdovém jídle

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Noakes, Timothy, 1949- - Author
    304 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
    ISBN 978-0-9927573-7-3
      Proudfoot, Jonno - Author   Creed, Sally-Ann, - Author   Schultze, Petra, - Translator
     racionální výživa  nízkosacharidová dieta  jídla
     kuchařské recepty  příručky
    Call numberC 378.620
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety
    Revoluce v opravdovém jídle
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 16.09.2024)C 378.620   

    Uniform title Real meal revolution. Česky
    Title statementRevoluce v opravdovém jídle : radikální a udržitelný přístup ke zdravému stravování / Timothy Noakes, Jonno Proudfoot, Sally-Ann Creed
    Main entry-name Noakes, Timothy, 1949- (Author)
    PublicationWoodcote : Publixing, [2017]
    Copyright notice date©2017
    Phys.des.304 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
    ISBN978-0-9927573-7-3 Kč 649.00
    NotePřeloženo z angličtiny. Překlad Petra Schultze
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Another responsib. Proudfoot, Jonno (Author)
    Creed, Sally-Ann, 1952- (Author)
    Schultze, Petra, 1987- (Translator)
    Subj. Headings racionální výživa * nízkosacharidová dieta * jídla
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.56:547.454-021.146.4 , 613.24 , 613.2 , 641.55 , (083.12) , (035)
    CountryVelká Británie
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety
    Document kindBOOKS
    Revoluce v opravdovém jídle
    PRŮVODCE STRAVOVÁNÍM I KUCHAŘKA PLNÁ LAHODNÝCH RECEPTŮ. Revoluce v opravdovém jídle nabízí návrat ke způsobu, jakým bychom měli jíst. Je to strava s nízkým obsahem sacharidů, vysokým obsahem tuků a žádným cukrem. Šedesát let nám tvrdili, že konzumace tuku je pro nás špatná, že tuk je hlavní příčinou vysokého krevního tlaku, onemocnění srdce a obezity. Revoluce v opravdovém jídle tuto lež odhaluje a ukazuje nám cestu zpět k lepšímu zdraví za pomoci jídla, které měli lidé jíst celou dobu. Tato kniha radikálním způsobem změní váš život. Jasně vám ukáže, jak jednoduše převzít kontrolu nejen nad svou váhou, ale i celkovým zdravím – prostřednictvím toho, co jíte. A můžete jíst maso, mořské plody, vejce, sýry, máslo, ořechy... všechny potraviny, které jsou většinou diet zakázané nebo striktně omezené jako první. Tohle je Banting, low-carb, LCHF (tedy strava s vysokým obsahem tuku a nízkým obsahem sacharidů). Strava pro novou generaci, pevně podložená roky vědeckého výzkumu a nezvratitelných důkazů. Tato mimořádná kniha, která se již stala fenomenálním bestsellerem, převrací konvenční stravovací principy posledních desetiletí, které umístily sacharidy do základu pyramidy údajně zdravého způsobu stravování. Principy, které nás dovedly přímo k celosvětové epidemii obezity a cukrovky. Jde o překvapivé odhalení, ale i pravdu starou jako lidstvo samo. Tato kniha nabízí opravdu revoluční přístup ke zdravému stravování, který mimo jiné vyvrátí mýtus, že cholesterol je pro nás špatný. Nejde o další neudržitelnou dietu s rychlými výsledky, nebo nějaký klam, na který brzy zapomenete. Jde o dlouho odkládaný návrat ke způsobu, jakým měli lidé jíst celou dobu. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.