Number of the records: 1
Ballard, Miranda - Author
1. vydání - 160 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
ISBN 978-80-264-1807-8
Machálek, Ondřej - Translator
uzeniny masné výrobky masitá jídla
kuchařské receptyCall number C 377.667 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Uniform title Charcuterie. Česky Title statement Uzeninové delikatesy : jak připravovat, podávat a vychutnávat si uzeniny / Miranda Ballard ; překlad: Ondřej Machálek Main entry-name Ballard, Miranda (Author) Edition statement 1. vydání Publication Brno : CPress, 2018 Phys.des. 160 stran : barevné ilustrace ; 25 cm ISBN 978-80-264-1807-8 National bibl. num. cnb002979928 Note Přeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstřík Another responsib. Machálek, Ondřej (Translator)
Subj. Headings uzeniny * masné výrobky * masitá jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 637.523 , 637.5+664.91/.95 , 641.55:637.5 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Document kind BOOKS Chorizo, prosciutto, anglická slanina, parmská šunka, pancetta, mortadella. Výběr těch nejlahodnějších uzenin z různých koutů Evropy potěší každého labužníka. A pokud víte, jak na ně, požitek se ještě znásobí. Přečtěte si tedy, jak a s čím luxusní uzeniny kombinovat, jak je podávat i jak z nich vytvořit delikátní pokrmy, kterými jistě uchvátíte všechny své známé. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve ZlíněLoading…
Number of the records: 1