Number of the records: 1  

Uzeninové delikatesy

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Ballard, Miranda - Author
    1. vydání - 160 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN 978-80-264-1807-8
      Machálek, Ondřej - Translator
     uzeniny  masné výrobky  masitá jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 377.667
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Uzeninové delikatesy
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 377.667   

    Uniform title Charcuterie. Česky
    Title statementUzeninové delikatesy : jak připravovat, podávat a vychutnávat si uzeniny / Miranda Ballard ; překlad: Ondřej Machálek
    Main entry-name Ballard, Miranda (Author)
    Edition statement1. vydání
    PublicationBrno : CPress, 2018
    Phys.des.160 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-264-1807-8
    National bibl. num.cnb002979928
    NotePřeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Machálek, Ondřej (Translator)
    Subj. Headings uzeniny * masné výrobky * masitá jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 637.523 , 637.5+664.91/.95 , 641.55:637.5 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Document kindBOOKS
    Uzeninové delikatesy
    Chorizo, prosciutto, anglická slanina, parmská šunka, pancetta, mortadella. Výběr těch nejlahodnějších uzenin z různých koutů Evropy potěší každého labužníka. A pokud víte, jak na ně, požitek se ještě znásobí. Přečtěte si tedy, jak a s čím luxusní uzeniny kombinovat, jak je podávat i jak z nich vytvořit delikátní pokrmy, kterými jistě uchvátíte všechny své známé. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.