Number of the records: 1  

Zelenina a luštěniny

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- - Author
    První vydání - 95 stran : barevné ilustrace ; 31 cm
    ISBN 978-80-87737-31-6
    Jednoduše & dokonale
      Vaňková, Jana - Author   Bílek, Pavel - Photographer   Novák, Tomáš - Photographer
     zeleninová jídla  luštěninová jídla
     kuchařské recepty
    Call numberB 56.855
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla
    Zelenina a luštěniny
    Title statementChvála překladů / Ladislav Lamač
    Main entry-name Lamač, Ladislav, 1928- (Author)
    PublicationPraha : [Spolek českých bibliofilů], 2019
    Phys.des.50 stran ; 21 cm + 1 list přílohy
    National bibl. num.cnb003116646
    NoteProhlédl a ediční poznámkou opatřil Petr Ladman. K autorským výtiskům a pro účastníky Valné hromady 11. května 2019 je přiložen grafický list, lept nazvaný "Karel Hynek Mácha" od Mikuláše Cacary vydaný v počtu 200 číslovaných a podepsaných výtisků. Náklad 300 výtisků. Typem Jannon Text Moderne I. střešovické písmolijny vysadil dapony. Vytiskl Powerprint. Grafický list 101/200
    Another responsib. Ladman, Petr, 1954- (Editor)
    Cacara, Mikuláš, 1958- (Artist)
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 56.855   

    Údaje o názvuZelenina a luštěniny / Roman Vaněk, Jana Vaňková ; fotografie: Pavel Bílek, Tomáš Novák
    Název na hřbetuJednoduše & dokonale - zelenina a luštěniny
    Záhlaví-jméno Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelPraha : Prakul Production, s.r.o., 2018
    Fyz.popis95 stran : barevné ilustrace ; 31 cm
    ISBN978-80-87737-31-6
    Číslo nár. bibl.cnb002965652
    Edice Jednoduše & dokonale
    PoznámkyNa obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
    Dal.odpovědnost Vaňková, Jana (Autor)
    Bílek, Pavel (Fotograf)
    Novák, Tomáš (Fotograf)
    Dal.odpovědnost Pražský kulinářský institut (Nakladatel, vydavatel)
    Předmět.hesla zeleninová jídla * luštěninová jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55:635.1/.8 , 641.55:635.65 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla
    Druh dok.KNIHY
    Zelenina a luštěniny
    Fotografická publikace kuchařských receptů na přípravu jednoduchých a chutných jídel ze zeleniny a luštěnin.Saláty, polévky, předkrmy, hlavní jídla. Názorné pracovní postupy přípravy. Další kniha Romana Vaňka a týmu českých šéfkuchařů z Pražského kulinářského institutu. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.