Number of the records: 1
Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- - Author
První vydání - 95 stran : barevné ilustrace ; 31 cm
ISBN 978-80-87737-31-6
Jednoduše & dokonale
Vaňková, Jana - Author Bílek, Pavel - Photographer Novák, Tomáš - Photographer
zeleninová jídla luštěninová jídla
kuchařské receptyCall number B 56.855 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla Title statement Chvála překladů / Ladislav Lamač Main entry-name Lamač, Ladislav, 1928- (Author) Publication Praha : [Spolek českých bibliofilů], 2019 Phys.des. 50 stran ; 21 cm + 1 list přílohy National bibl. num. cnb003116646 Note Prohlédl a ediční poznámkou opatřil Petr Ladman. K autorským výtiskům a pro účastníky Valné hromady 11. května 2019 je přiložen grafický list, lept nazvaný "Karel Hynek Mácha" od Mikuláše Cacary vydaný v počtu 200 číslovaných a podepsaných výtisků. Náklad 300 výtisků. Typem Jannon Text Moderne I. střešovické písmolijny vysadil dapony. Vytiskl Powerprint. Grafický list 101/200 Another responsib. Ladman, Petr, 1954- (Editor)
Cacara, Mikuláš, 1958- (Artist)
Údaje o názvu Zelenina a luštěniny / Roman Vaněk, Jana Vaňková ; fotografie: Pavel Bílek, Tomáš Novák Název na hřbetu Jednoduše & dokonale - zelenina a luštěniny Záhlaví-jméno Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- (Autor) Údaje o vydání První vydání Nakladatel Praha : Prakul Production, s.r.o., 2018 Fyz.popis 95 stran : barevné ilustrace ; 31 cm ISBN 978-80-87737-31-6 Číslo nár. bibl. cnb002965652 Edice Jednoduše & dokonale Poznámky Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut Dal.odpovědnost Vaňková, Jana (Autor)
Bílek, Pavel (Fotograf)
Novák, Tomáš (Fotograf)
Dal.odpovědnost Pražský kulinářský institut (Nakladatel, vydavatel)
Předmět.hesla zeleninová jídla * luštěninová jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:635.1/.8 , 641.55:635.65 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla Druh dok. KNIHY Fotografická publikace kuchařských receptů na přípravu jednoduchých a chutných jídel ze zeleniny a luštěnin.Saláty, polévky, předkrmy, hlavní jídla. Názorné pracovní postupy přípravy. Další kniha Romana Vaňka a týmu českých šéfkuchařů z Pražského kulinářského institutu. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeLoading…
Number of the records: 1