Number of the records: 1  

Svádění a láskominky

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Sivec, Tara - Author
    První vydání - 247 stran ; 22 cm
    ISBN 978-80-204-4174-4
      Montorio Doležalová, Jana - Translator
     americké romány
    Call numberC 379.034
    BranchPlaceInfoSignature
    Na Sadech - dospělé ( beletrie ) k vypůjčeníC 379.034 a   

    Uniform title Seductions and snacks. Česky
    Title statementSvádění a láskominky / Tara Sivecová ; přeložila Jana Montorio Doležalová
    Varying form of titleObálkový podnázev: Románek máčený v čokoládě
    Main entry-name Sivec, Tara (Author)
    Edition statementPrvní vydání
    PublicationPraha : Mladá fronta, 2017
    Phys.des.247 stran ; 22 cm
    ISBN978-80-204-4174-4
    National bibl. num.cnb002881135
    NotePřeloženo z angličtiny
    Another responsib. Montorio Doležalová, Jana (Translator)
    Form, Genre americké romány
    Conspect821.111(73)-3 - Americká próza
    UDC 821.111(73)-31 , (0:82-31)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Svobodné mamince Claire je něco přes dvacet, a aby si vydělala na rozjetí vlastního podniku a svému hubatému, přesto neuvěřitelně rozkošnému (když spí) dítěti zařídila lepší život, pomáhá své nejlepší kamarádce prodávat erotické pomůcky.Když se v baru v jejím rodném městě objeví Carter, s nímž kdysi strávila noc, která navždycky změnila její život, a nepamatuje si z ní nic než jedinečnou čokoládovou vůni, Claire se postará o to, aby na ni tentokrát nezapomněl.Carterův šok z toho, že má čtyřletého syna, je sice velký, stejně jako Claiřin strach, že Carter kvůli jejím striím a téměř nulovým postelovým zkušenostem vezme nohy na ramena, přesto se oba pokusí udělat vše proto, aby dosáhli šťastného konce.Varování: obsahuje barvité líčení postelových radovánek, spoustu expresivních slov a tolik sarkasmu, že by porazil i koně.   Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.