Number of the records: 1  

Vůně francouzského pečení

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Raynaud, Jean Michel, 1966- - Author
    Vydání první - 271 stran : barevné ilustrace ; 28 cm
    ISBN 978-80-7549-074-2
    Esence
      Rákosníková, Jitka - Translator
     pečivo  francouzská jídla
     kuchařské recepty
    Call numberB 56.500
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Vůně francouzského pečení
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 56.500   

    Uniform title French baker. Česky
    Title statementVůně francouzského pečení / Jean Michel Raynaud ; z anglického originálu The French baker ... přeložila Jitka Rákosníková
    Main entry-name Raynaud, Jean Michel, 1966- (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationPraha : Euromedia, 2017
    Phys.des.271 stran : barevné ilustrace ; 28 cm
    ISBN978-80-7549-074-2 Kč 499,00
    National bibl. num.cnb002811095
    Edition Esence (Euromedia Group)
    NoteTerminologický slovník. Obsahuje rejstříky
    Another responsib. Rákosníková, Jitka (Translator)
    Subj. Headings pečivo - Francie * francouzská jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 664.6 , 641.568(44) , (44) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Document kindBOOKS
    Vůně francouzského pečení
    Kniha francouzského mistra pekaře Jeana Michela Raynauda vás provede lákavým, máslem vonícím světem francouzského pečení. Přes 95 receptů na slané i sladké pečivo a podrobné, krok za krokem popsané postupy vás nikdy nenechají na holičkách, ať už zkusíte croissanty, madlenky, briošky či koláče. Vydejte se na cestu unikátní kulinární tradicí a vychutnejte si v pohodlí domova to nejlepší, co vám francouzské pečení může nabídnout. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.