Number of the records: 1
Raynaud, Jean Michel, 1966- - Author
Vydání první - 271 stran : barevné ilustrace ; 28 cm
ISBN 978-80-7549-074-2
Esence
Rákosníková, Jitka - Translator
pečivo francouzská jídla
kuchařské receptyCall number B 56.500 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Uniform title French baker. Česky Title statement Vůně francouzského pečení / Jean Michel Raynaud ; z anglického originálu The French baker ... přeložila Jitka Rákosníková Main entry-name Raynaud, Jean Michel, 1966- (Author) Edition statement Vydání první Publication Praha : Euromedia, 2017 Phys.des. 271 stran : barevné ilustrace ; 28 cm ISBN 978-80-7549-074-2 Kč 499,00 National bibl. num. cnb002811095 Edition Esence (Euromedia Group) Note Terminologický slovník. Obsahuje rejstříky Another responsib. Rákosníková, Jitka (Translator)
Subj. Headings pečivo - Francie * francouzská jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 664.6 , 641.568(44) , (44) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Document kind BOOKS Kniha francouzského mistra pekaře Jeana Michela Raynauda vás provede lákavým, máslem vonícím světem francouzského pečení. Přes 95 receptů na slané i sladké pečivo a podrobné, krok za krokem popsané postupy vás nikdy nenechají na holičkách, ať už zkusíte croissanty, madlenky, briošky či koláče. Vydejte se na cestu unikátní kulinární tradicí a vychutnejte si v pohodlí domova to nejlepší, co vám francouzské pečení může nabídnout. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve ZlíněLoading…
Number of the records: 1