Number of the records: 1  

Úvod do moderní teorie chemické vazby

  1. SYS0717817
    LBL
      
    01372nam-a22003371--4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20240222104015.9
    007
      
    ta
    008
      
    980217s1959----xr-a----------0-0-0-cze--
    015
      
    $a cnb000514030
    035
      
    $a (OCoLC)85323042
    040
      
    $a ABA001 $b cze $c ULG001 $d ABA001
    041
    1-
    $a cze $h eng
    072
    -7
    $a 544 $x Fyzikální chemie $9 10 $2 Konspekt
    080
      
    $a 544.14 $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    100
    1-
    $a Brown, G. I. $q (George Ingham) $7 xx0014675 $4 aut
    245
    10
    $a Úvod do moderní teorie chemické vazby : $b určeno středoškolským studentům, posluchačům odborných chemických škol, chemikům v provozech i ve výzkumu, technikům, přírodovědcům, lékařům / $c autor: G.I. Brown ; z angl. orig. A simple guide to modern valency theory, s předmluvou L.E. Suttona přel. Jiří Klikorka a Josef Píša
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b SNTL, $c 1959 $f (Mír 01)
    300
      
    $a 199, [1] s. ; $c
    490
    1-
    $a Řada chemické literatury
    500
      
    $a Dodatek
    500
      
    $a Jmenný a věcný rejstřík
    500
      
    $a S il. a grafy v textu
    500
      
    $a S tb. na předsádkách
    500
      
    $a 2700 výt.
    520
    3-
    $a Výklad atomové struktury a uspořádání elektronů s popisem experimentálních metod je základem teorie chemického slučování a popisu tří hlavních typů vazby. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?nbn=cnb000514030 $2 Národní knihovna ČR
    650
    07
    $a chemické vazby $7 ph297137 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    830
    -0
    $a Řada chemické literatury
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:c413dfd0-1ec9-11ed-af34-5ef3fc9bb22f $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.