Number of the records: 1
Svitko, Jelena, 1954- - Author
250 stran ; 24 cm
ISBN 978-80-8100-483-4
Černík, Martin - Translator
nemoci prevence onemocnění alternativní terapie fytoterapie racionální výživa
příručky kuchařské receptyCall number C 371.740 Umístění 615.89 - Lidové léčitelství. Bylinářství. Fytoterapie Uniform title Sosudistyje zabolevanija i ich lečenije prirodnymi metodami. Česky Title statement Zdravé cévy : zdravé celé tělo / Jelena Svitko Spine Title Zdravé cévy - zdravé celé tělo Main entry-name Svitko, Jelena, 1954- (Author) Publication Bratislava : Eugenika, 2017 Phys.des. 250 stran ; 24 cm ISBN 978-80-8100-483-4 Note Z ruštiny přeložil Martin Česník. Obálkový podnázev: srdce a oběhová soustava a její souvislost s psychikou a zdravíém člověka Another responsib. Černík, Martin (Translator)
Subj. Headings nemoci * prevence onemocnění * alternativní terapie * fytoterapie * racionální výživa Form, Genre příručky * kuchařské recepty Conspect 615.8 - Fyzioterapie. Psychoterapie. Alternativní lékařství UDC 615.8 , 613.2 , 641/642 , 616 , 616-08 , 615.89 , 633.8 Country Slovensko Language čeština Ve volném výběru 615.89 - Lidové léčitelství. Bylinářství. Fytoterapie Document kind BOOKS Tato publikace je plná nejrůznějších receptů využívajících bylin i jiných přírodních prostředků, a to speciálně při potížích, jež mají společné jedno: narušený oběhový systém. Najdete zde spoustu možností, jak najít úlevu a léčit zejména tyto nemoci: vysoký nebo nízký tlak, ateroskleróza, potíže se srdcem, mrtvice, infarkt, hemoroidy, zácpa, křečové žíly, zánět žil, bércové vředy, únava, nespavost, deprese, stres, bolesti hlavy, potíže se zrakem a očima, cukrovka, žlučové kameny. Kromě toho návody na očistu organismu a hlavně jater, či jak se zbavit parazitů. O každém nabízeném prostředku se dočtete všelicos zajímavého. Jako lék a také jako prevenci, pro posílení zdraví lze využívat mnohé i méně známé byliny, rostliny, květy, bobule, plody, ovoce a zeleninu, ořechy, černý kmín, česnek, oves, kakao a čokoládu, oleje, kaše, saláty a polévky. A seznámíte se zde i s tak nezvyklými možnostmi, jako je požití mrtvých včel, konzumace brouků nebo nálevu z nich a přikládání pijavic. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1