Number of the records: 1
Esterman, Georgina - Author
První české vydání - 128 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
ISBN 978-80-256-1957-5
Janů, Renáta - Translator
racionální výživa cukr dietní jídla
kuchařské recepty příručkyCall number C 371.859 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Uniform title Sugar-free kitchen. Česky Title statement Sugar-free kuchyně : jak jíst zdravě a cítit se dobře / nové recepty a foodstyling Georgina Esterman Main entry-name Esterman, Georgina (Author) Edition statement První české vydání Publication Praha : Svojtka & Co., 2017 Phys.des. 128 stran : barevné ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-256-1957-5 National bibl. num. cnb002895474 Note Z angličtiny přeložila Renáta Janů. Obálkový podnázev: lahodné pokrmy pro spokojený pocit a zdraví Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje rejstřík Another responsib. Janů, Renáta (Translator)
Subj. Headings racionální výživa * cukr - zdravotní aspekty * dietní jídla Form, Genre kuchařské recepty * příručky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 613.2 , 616 , 664.1 , 641.883 , 641.561 , (083.12) , (035) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Fotografická publikace receptů na přípravu jídel bez cukru nebo s velmi nízkým obsahem cukru - maximálně 6 g cukru na 100 g surovin.Kniha ukazuje, kde všude se cukr při každodenním vaření nalézá, a přináší rady k jeho omezení. Předpisy na snídaně, obědy a svačiny, hlavní chody, dezerty a pečivo. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeLoading…
Number of the records: 1