Number of the records: 1  

Sugar-free kuchyně

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Esterman, Georgina - Author
    První české vydání - 128 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-256-1957-5
      Janů, Renáta - Translator
     racionální výživa  cukr  dietní jídla
     kuchařské recepty  příručky
    Call numberC 371.859
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Sugar-free kuchyně
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 371.859   

    Uniform title Sugar-free kitchen. Česky
    Title statementSugar-free kuchyně : jak jíst zdravě a cítit se dobře / nové recepty a foodstyling Georgina Esterman
    Main entry-name Esterman, Georgina (Author)
    Edition statementPrvní české vydání
    PublicationPraha : Svojtka & Co., 2017
    Phys.des.128 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-256-1957-5
    National bibl. num.cnb002895474
    NoteZ angličtiny přeložila Renáta Janů. Obálkový podnázev: lahodné pokrmy pro spokojený pocit a zdraví
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje rejstřík
    Another responsib. Janů, Renáta (Translator)
    Subj. Headings racionální výživa * cukr - zdravotní aspekty * dietní jídla
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 613.2 , 616 , 664.1 , 641.883 , 641.561 , (083.12) , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Sugar-free kuchyně
    Fotografická publikace receptů na přípravu jídel bez cukru nebo s velmi nízkým obsahem cukru - maximálně 6 g cukru na 100 g surovin.Kniha ukazuje, kde všude se cukr při každodenním vaření nalézá, a přináší rady k jeho omezení. Předpisy na snídaně, obědy a svačiny, hlavní chody, dezerty a pečivo. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.