Number of the records: 1  

Některé mimopankreatické vlivy při vzniku a průběhu cukrovky

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Skamenová, Bedřiška, 1913- - Author
    1. vyd. - Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1960 - 94, [1] s. : [9] tb. ; 8°
    Thomayerova sbírka přednášek a rozprav z oboru lékařského ;
      Syllaba, Jiří, - Author of introduction
     diabetes mellitus  klinická endokrinologie
     studie
    Call numberC 36.371
    Umístění
    Některé mimopankreatické vlivy při vzniku a průběhu cukrovky
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 36.371   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementNěkteré mimopankreatické vlivy při vzniku a průběhu cukrovky : Klinická studie / Autor: Bedřiška Skamenová ; Předml.: Jiří Syllaba
    Main entry-name Skamenová, Bedřiška, 1913- (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1960 (SČT 101)
    Phys.des.94, [1] s. : [9] tb. ; 8°
    National bibl. num.cnb000687749
    Edition Thomayerova sbírka přednášek a rozprav z oboru lékařského (Státní zdravotnické nakladatelství) ; 400
    NoteZ interní propedeutické kliniky lék. fak. hygienické KU. Přehledy lit.. S fot. v textu. 1000 výt.
    Another responsib. Syllaba, Jiří, 1902-1997 (Author of introduction)
    Subj. Headings diabetes mellitus * klinická endokrinologie
    Form, Genre studie
    Conspect616 - Patologie. Klinická medicína
    UDC 616.43/.47 , 616.379-008.64 , (048.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Některé mimopankreatické vlivy při vzniku a průběhu cukrovky
    Práce, určená jak vědeckým pracovníkům, tak i praktickým obvodním lékařům, je výsledkem 10letých zkušeností s různými endokrinními nemocemi, které hrají v etiopatogenezi nepankreatického diabetu mnohem významnější roli,nežsedřívepředpokládalo. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.