Number of the records: 1  

Hudba a slovo z experimentálního hlediska


  1.  Sedláček, Karel, 1913-2006 - Author
    1. vyd. - Praha : Státní hudební vydavatelství, 1962 - 96, s., [4] s. obr. příl. : il., noty ; 24 cm + [1] slož. l. příl. (24 x 80 cm),
      Sychra, Antonín, - Author
    Call numberC 43.057
    Umístění
    Hudba a slovo z experimentálního hlediska
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 43.057   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 43.057 v1   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 43.057 v2   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementHudba a slovo z experimentálního hlediska. I., Příspěvek ke studiu fysiologických, psychologických a estetických předpokladů vnímání melodie hudby a řeči / Karel Sedláček, Antonín Sychra
    Portion of titlePříspěvek ke studiu fysiologických, psychologických a estetických předpokladů vnímání melodie hudby a řeči
    Main entry-name Sedláček, Karel, 1913-2006 (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Státní hudební vydavatelství, 1962
    Phys.des.96, s., [4] s. obr. příl. : il., noty ; 24 cm + [1] slož. l. příl. (24 x 80 cm),
    ISBNKčs 14,50
    National bibl. num.cnb000731805
    Note2000 výt.. Na obálce pod názvem: Věnováno XII. sjezdu KSČ
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografické odkazy
    Language noteAnglické, německé a ruské resumé
    Another responsib. Sychra, Antonín, 1918-1969 (Author)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Hudba a slovo z experimentálního hlediska
    Odborná studie je výsledkem spolupráce pracovníků ze dvou zcela odlehlých vědeckých oborů, estetiky a fyziologické akustiky. Obírá se vzájemnými vztahy hudby a řeči a užitím přísně vědeckých metod za pomoci novodobých technických možností se snaží dobrat zákonitostí duševního života, lidského myšlení, cítění a estetického prožívání. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.