Number of the records: 1
Výroba surového a bílého cukru
book
Bretschneider, Rudolf, 1913-1985 - Author
1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1964 - 150, [2] s. : [1] obr. příl. ; 8°
Knižnice potravináře Řada potravinářské literatury
cukrovarnictví řepa cukrová potravinářská technologieCall number C 48.563/1 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Výroba surového a bílého cukru : určeno dělníkům a mistrům v cukrovarnickém prům. a žákům prům. školy potrav. technologie a záv. škol práce. 1. [díl], Řepa a těžení šťávy / Rudolf Bretschneider Portion of title Řepa a těžení šťávy Main entry-name Bretschneider, Rudolf, 1913-1985 (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1964 (Mír 3) Phys.des. 150, [2] s. : [1] obr. příl. ; 8° National bibl. num. cnb000477659 Edition Knižnice potravináře Řada potravinářské literatury Note Přehl. doporučené lit.. S fot. a obr. v textu. Obálka: Ignác Janík. 1112 výt. Subj. Headings cukrovarnictví * řepa cukrová * potravinářská technologie Conspect 664 - Potravinářský průmysl UDC 663/664 , 633.63 , 664.1 Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Knížka, která je prvním svazkem souboru příruček o výrobě cukru, se zabývá jedním z nejdůležitějších úseků cukrovarnické technologie. Kromě vlastního popisu difúzního pochodu získávání řepné šťávy uvádí i některé ostatní pracovní operace, např. plavení, čištění a praní řepy, výrobu řízků i zpracování odpadu. Zvláštní kapitola je věnována cukrovarnické chemii.Loading…
Number of the records: 1