Number of the records: 1  

Pád

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Pineiro, R. J., 1961- - Author
    Vydání první - 404 stran ; 20 cm
    ISBN 978-80-269-0322-2
      Chodilová, Dana, - Translator
     americké romány  vědecko-fantastické romány  thrillery (romány)
    Call numberC 195.786
    BranchPlaceInfoSignature
    Na Sadech - dospělé ( beletrie ) k vypůjčeníC 195.786 a   

    Uniform title Fall. Česky
    Title statementPád / R.J. Pineiro ; přeložila: Dana Chodilová
    Main entry-name Pineiro, R. J., 1961- (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationPraha : Baronet, 2016
    Phys.des.404 stran ; 20 cm
    ISBN978-80-269-0322-2 Kč 359,00
    National bibl. num.cnb002786302
    NotePřeloženo z angličtiny
    Another responsib. Chodilová, Dana, 1964- (Translator)
    Form, Genre americké romány * vědecko-fantastické romány * thrillery (romány)
    Conspect821.111(73)-3 - Americká próza
    UDC (0:82-311.9) , (0:82-312.4) , 821.111(73)-31
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    „Prvotřídní thriller z pera zkušeného profesionála. Loni jsme tu měli román Marťan od Andyho Weira, letos přebírá pochodeň Pineirův Pád." Open Letters Monthly Jack Taylor odjakživa potřeboval k životu dobrodružství a adrenalin. Pro vládu testoval výzbroj a výstroj v nejrůznějších drsných prostředích, od vyprahlých pouští přes hlubiny oceánů po ledové vrcholky hor. Až mu byla i samotná Země malá…Dalším krokem v Jackově slibné kariéře je zvlášť extrémní kousek – na vlastní kůži vyzkouší možnost strategických výsadků z kosmu. A nejde o „pouhý“ skok ze stratosféry, jaký absolvoval Felix Baumgartner nebo Joseph Kittinger. Jack se chystá vrhnout se do prázdna až z nesmlouvavé žhavé termosféry, překonat rychlost zvuku a čelit řadě možných nebezpečí: vzplanutí v atmosféře, selhání výstroje či vlastního organismu. Jenže na to, co ho čeká dole na Zemi, ho žádný výcvik nepřipravil! Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.