Number of the records: 1  

Hmyz na talíři

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Borkovcová, Marie, 1958- - Author
    Vydání první - 163 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN 978-80-7462-915-0
      Václavík, Milan, - Author   Ocknecht, Petr, - Author   Švejnoha, David, - Photographer   Švejnohová, Radka, - Photographer
     jedlý hmyz  jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 364.867
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Hmyz na talíři
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 364.867   

    Title statementHmyz na talíři / Marie Borkovcová & kol. ; recepty: Milan Václavík, Petr Ocknecht ; fotografie: David Švejnoha, Radka Švejnohová
    Main entry-name Borkovcová, Marie, 1958- (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationV Brně : Jota, 2015
    Phys.des.163 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-7462-915-0 Kč 348.00
    National bibl. num.cnb002755616
    Another responsib. Václavík, Milan, 1983- (Author)
    Ocknecht, Petr, 1977- (Author)
    Švejnoha, David, 1979- (Photographer)
    Švejnohová, Radka, 1981- (Photographer)
    Subj. Headings jedlý hmyz * jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 595.7:641.8 , 641.55 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Hmyz na talíři
    Hmyz na talíři je velmi specifická kuchařka. Pravděpodobně tak specifická, že jste druhou takovou nikdy v ruce nedrželi. Je plná úžasných, chutných a veskrze zdravých receptů. S hmyzem. Najdete v ní receptury předkrmů, polévek, hlavních jídel, dezertů a ostatních kulinářských lahůdek, které samozřejmě můžete připravit i bez „nohatých“ doplňků, ale uznejte, že by to byla škoda. Alespoň si je čas od času do nějakého receptu přisypejte. Budete určitě příjemně překvapeni. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.