Number of the records: 1  

Vegetariánská středomořská kuchařka

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Carrara, Lorena - Author
    První vydání - 238 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
    ISBN 978-80-204-3715-0
      Grazia, Mario - Author   Villa, Mariagrazia - Author   Svobodová, Ivana, - Translator
     vegetariánská jídla  národní jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 364.817
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Vegetariánská středomořská kuchařka
    BranchPlaceInfoSignature
    Čtyři Dvory k vypůjčeníC 364.817 ČD   
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 364.817   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 364.817 a   

    Unifikovaný název Vegetarian Mediterranean style. Česky
    Údaje o názvuVegetariánská středomořská kuchařka / sestavila Academia Barilla ; text Lorena Carrara, Mario Grazia, Mariagrazia Villa ; recepty Mario Grazia ; z anglického originálu Vegetarian Mediterranean style přeložila Ivana Svobodová
    Záhlaví-jméno Carrara, Lorena (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelPraha : Mladá fronta, 2015
    Fyz.popis238 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
    ISBN978-80-204-3715-0
    Číslo nár. bibl.cnb002730477
    PoznámkyObálkový podnázev: 100 originálních italských receptů. Obsahuje rejstříky
    Dal.odpovědnost Grazia, Mario (Autor)
    Villa, Mariagrazia (Autor)
    Svobodová, Ivana, 1983- (Překladatel)
    Dal.odpovědnost Academia Barilla (Sestavovatel, kompilátor)
    Předmět.hesla vegetariánská jídla * národní jídla - Středozemní moře-oblast
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.568 , 641.564 , (4-12/-14) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Druh dok.KNIHY
    Vegetariánská středomořská kuchařka
    Příručka obsahuje jedinečné vegetariánsky laděné recepty z celé Itálie doplněné celostránkovými barevnými fotografiemi, dále tipy a rady i krátké odbočky do kulinární historie. Je určena všem, kdo chtějí proniknout do základů jedné z nejzdravějších kuchyní světa, zvládnout její techniky a naučit se připravovat nepřekonatelné kulinářské speciality. Je rozdělena na kapitoly Předkrmy, Polévky, Těstoviny a rýže, Hlavní chody, Přílohy a saláty, Pizza a focaccia a Moučníky a v každé z nich představuje klasické i méně známé pokrmy využívající pestrou nabídku surovin ze všech italských regionů, které jsou ale dostupné i u nás. Sestavili je známí italští šéfkuchaři ve spolupráci s institucí nazvanou Academia Barilla, jež byla založena v Parmě roku 2004 jako první centrum zaměřené na ochranu, rozvoj a podporu autentické regionální italské gastronomie. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.