Number of the records: 1  

Pečeme z kvásku

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Žák, Lenka, 1982- - Author
    179 stran : barevné ilustrace, portréty ; 23 cm
    ISBN 978-80-260-8832-5
      Hofhanzlová, Judita - Other
     pečení  kváskové pečivo  racionální výživa
     kuchařské recepty  příručky
    Call numberC 364.651
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Pečeme z kvásku
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 21.06.2024)C 364.651   

    Title statementPečeme z kvásku : s lepkem i bez lepku : zdravé recepty s odborným doprovodem MUDr. Judity Hofhanzlové / Lenka Žák Biolenka
    Main entry-name Žák, Lenka, 1982- (Author)
    Publication[České Budějovice] : Manželé Žákovi, 2015
    Phys.des.179 stran : barevné ilustrace, portréty ; 23 cm
    ISBN978-80-260-8832-5
    National bibl. num.cnb002733769
    NotePod názvem: Kváskový chléb i kváskové buchty bez pšenice ozimé. Bezlepkový kváskový chléb, housky i koláče bez použití hotových směsí. Pečivo, které drží bez škrobů, vajec a mléka. Zdravé varianty slazení.. Podnázev v tiráži: vědomé vaření II
    Another responsib. Hofhanzlová, Judita (Other)
    Subj. Headings pečení * kváskové pečivo * racionální výživa
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 664.66:664.654.1 , 641.526.2 , 613.2 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Document kindBOOKS
    References (1) - ARTICLES
    Pečeme z kvásku
    Recepty na přípravu kváskového pečiva ze všech druhů obilovin kromě pšenice ozimé (obsahuje nejvíc lepku a tělo zatěžuje) a kváskového pečiva bez lepku, chleba, koláčů, buchet ap. Pokrmy vhodné i pro celiaky, alergiky, vegany a vegetariány. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.