Number of the records: 1
Stuber, Hedwig Maria - Author
Vydání první - 535 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
ISBN 978-80-249-2814-2
Bezděková, Alena - Translator
jídla
kuchařské receptyCall number B 55.292 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Uniform title Ich helf Dir kochen. Česky Title statement Vaříme slané i sladké : základní způsoby přípravy - vaření, dušení, pečení, smažení / Hedwig Maria Stuberová ; z německého originálu Ich helf Dir kochen. Das Grundkochbuch ... přeložila Alena Bezděková Main entry-name Stuber, Hedwig Maria (Author) Edition statement Vydání první Publication Praha : Ikar, 2015 Phys.des. 535 stran : barevné ilustrace ; 27 cm ISBN 978-80-249-2814-2 Kč 599.00 National bibl. num. cnb002699830 Note Obálkový podnázev: kuchařská bible pro začátečníky i pokročilé. Terminologický slovníček. Obsahuje rejstřík Another responsib. Bezděková, Alena (Translator)
Subj. Headings jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Univerzální kuchařská kniha s recepty pro dny všední i sváteční, s regionálními pochoutkami i mezinárodními specialitami. Hlavní součástí mnoha postupů jsou základní recepty. Ať jde o vaření, dušení, pečení, smažení nebo přípravu moučníků či dortů – kdo ovládá základní způsoby přípravy, pro toho se vaření může stát skutečným požitkem. Začátečníci i profesionálové si mohou recepty vychutnat krok za krokem, protože návody ponechávají dostatek prostoru pro kreativní vaření. Navíc se naučíte naplánovat si celé menu nebo podávat nápoje vhodné k pokrmům. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1