Number of the records: 1
Fasano, Alessio - Author
335 stran ; 21 cm
ISBN 978-80-7349-433-9
Flaherty, Susie - Author Hajník, Zdeněk - Translator
celiakie bezlepková dieta racionální výživa
populárně-naučné publikace příručky kuchařské receptyCall number C 364.621 Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety Title statement Jak žít bez lepku : přední odborník nabízí praktický návod, jak se zbavit nemocí / Alessio Fasano a Susie Flaherty ; překlad Zdeněk Hajník Cover Title Jak žít zdravě bez lepku Main entry-name Fasano, Alessio (Author) Publication Hodkovičky : Pragma, [2015] Copyright notice date ©2015 Phys.des. 335 stran ; 21 cm ISBN 978-80-7349-433-9 National bibl. num. cnb002755941 Note Přeloženo z angličtiny?. Terminologický slovník Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografie Another responsib. Flaherty, Susie (Author)
Hajník, Zdeněk (Translator)
Subj. Headings celiakie * bezlepková dieta * racionální výživa Form, Genre populárně-naučné publikace * příručky * kuchařské recepty Conspect 613 - Hygiena. Lidské zdraví UDC 616.341-002-008.6 , 641.563 , 613.2 , (0.062) , (035) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety Document kind BOOKS Doktor Alessio Fasano, který je světově uznávaný odborník, hostující profesor na lékařské fakultě Harvardské univerzity a zakladatel Centra pro výzkum celiakie v nemocnici MassGeneral v Bostonu, prezentuje poslední vývoj vědeckého výzkumu a léčby, a také odpovědi, jež poskytují stále početnějšímu publiku. Tento průkopnický a směrodatný průvodce je neocenitelnou mapou pro právě diagnostikované pacienty, pro ty, kteří se už musí vyrovnávat s problémy z lepku a pro každého, kdo si myslí, že by problémy s lepkem mohl mít. V knize se dozvíte: O rozdílu mezi celiakií, citlivostí na lepek a alergií na pšenici. O současných nejlepších postupech při léčbě poruch způsobených lepkem bez ohledu na věk Praktické informace o tom, jak zařídit bezlepkovou kuchyni, jak číst informační štítky a jak zůstat v bezpečí a zdraví ve světě plném skrytých zdrojů lepku. O psychologickém dopadu diagnózy a jejím vlivu na rodinu. O průlomovém výzkumu prevence a terapie. O spolehlivých a přesných zdrojích pro pacienty, rodiče a lékaře. O receptu na autentickou bezlepkovou italskou večeři z domoviny doktora Fasana. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1