Number of the records: 1  

Jak žít bez lepku

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Fasano, Alessio - Author
    335 stran ; 21 cm
    ISBN 978-80-7349-433-9
      Flaherty, Susie - Author   Hajník, Zdeněk - Translator
     celiakie  bezlepková dieta  racionální výživa
     populárně-naučné publikace  příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 364.621
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Jak žít bez lepku
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 13.11.2024)C 364.621   

    Title statementJak žít bez lepku : přední odborník nabízí praktický návod, jak se zbavit nemocí / Alessio Fasano a Susie Flaherty ; překlad Zdeněk Hajník
    Cover TitleJak žít zdravě bez lepku
    Main entry-name Fasano, Alessio (Author)
    PublicationHodkovičky : Pragma, [2015]
    Copyright notice date©2015
    Phys.des.335 stran ; 21 cm
    ISBN978-80-7349-433-9
    National bibl. num.cnb002755941
    NotePřeloženo z angličtiny?. Terminologický slovník
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografie
    Another responsib. Flaherty, Susie (Author)
    Hajník, Zdeněk (Translator)
    Subj. Headings celiakie * bezlepková dieta * racionální výživa
    Form, Genre populárně-naučné publikace * příručky * kuchařské recepty
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    UDC 616.341-002-008.6 , 641.563 , 613.2 , (0.062) , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Document kindBOOKS
    Jak žít bez lepku
    Doktor Alessio Fasano, který je světově uznávaný odborník, hostující profesor na lékařské fakultě Harvardské univerzity a zakladatel Centra pro výzkum celiakie v nemocnici MassGeneral v Bostonu, prezentuje poslední vývoj vědeckého výzkumu a léčby, a také odpovědi, jež poskytují stále početnějšímu publiku. Tento průkopnický a směrodatný průvodce je neocenitelnou mapou pro právě diagnostikované pacienty, pro ty, kteří se už musí vyrovnávat s problémy z lepku a pro každého, kdo si myslí, že by problémy s lepkem mohl mít. V knize se dozvíte: O rozdílu mezi celiakií, citlivostí na lepek a alergií na pšenici. O současných nejlepších postupech při léčbě poruch způsobených lepkem bez ohledu na věk Praktické informace o tom, jak zařídit bezlepkovou kuchyni, jak číst informační štítky a jak zůstat v bezpečí a zdraví ve světě plném skrytých zdrojů lepku. O psychologickém dopadu diagnózy a jejím vlivu na rodinu. O průlomovém výzkumu prevence a terapie. O spolehlivých a přesných zdrojích pro pacienty, rodiče a lékaře. O receptu na autentickou bezlepkovou italskou večeři z domoviny doktora Fasana. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.