Number of the records: 1
Reinhart, Peter, 1950- - Author
285 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
ISBN 978-80-906188-0-0
Manville, Ron - Photographer König, Martin - Translator
pečení chléb pečivo
příručky kuchařské receptyCall number B 55.133 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Uniform title Bread baker's apprentice. Česky Title statement Pekařský učeň : umění dokonalého chleba / Peter Reinhart ; fotografie Ron Manville ; přeložil Martin König Varying form of title Název v tiráži: Pekařský učeň - umění dokonalého chleba Main entry-name Reinhart, Peter, 1950- (Author) Publication [Praha] : KitchenArt ve spolupráci s nakladatelstvím Kniha Zlín, [2015] Copyright notice date ©2015 Phys.des. 285 stran : barevné ilustrace ; 26 cm ISBN 978-80-906188-0-0 National bibl. num. cnb002731784 Note Přeloženo z angličtiny Another responsib. Manville, Ron (Photographer)
König, Martin (Translator)
Subj. Headings pečení * chléb * pečivo Form, Genre příručky * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.526.2 , 664.661/.664 , 664.6 , (035) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Document kind BOOKS Peter Reinhart, zakladatel legendární pekárny Brother Juniper’s Bakery a vynikající instruktor největší světové kulinářské akademie, stojí v čele amerického hnutí řemeslného chleba už více než 15 let. Jeden den se mu něco povede a druhý hned pokračuje ve vylepšování receptů a technik na nikdy nekončící cestě za vynikajícím chlebem. V knize Pekařský učeň popisuje zásadní pokroky a objevy v oblasti pečení chleba, ke kterým dospěl při studijním pobytu ve francouzských boulangeriích a během poučných hodin, strávených v kuchyni kulinářské akademie spolu se svými studenty. Nahlédněte Peterovi přes rameno a učte se spolu s ním od nejváženějších francouzských pekařů, jako jsou Lionel Poilâne a Phillippe Gosselin, jehož pain a l’ancienne revolučním způsobem změnil umění přípravy baget. Sledujte jej při práci v kuchyni, kdy svým studentům vysvětluje dvanáct fází chleba. Názorné instrukce jsou vysvětleny pomocí více než 100 návodných fotografií. Nově nabyté vědomosti využijete při přípravě 50 nových receptů pro klasické chleby, jako je rustikální ciabatta, vydatný pain de campagne, tradiční newyorský bagel nebo pekařský svatý grál – Peterova verze slavného pain a l’ancienne. Peter dokáže skloubit přísnou vědu, pokročilé techniky a historii přípravy jídla – výsledkem je jednoduše přístupná a podmanivá kniha, bohatá a různorodá stejně jako chleby, které si podle ní připravíte. Je to původní kniha o jídle, napsaná okouzlujícím a inspirujícím stylem. Odměnou vám budou ty nejlepší chleby a pečivo na světě. Zdroj anotace: Zbozi.czLoading…
Number of the records: 1