Number of the records: 1  

Pekařský učeň

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Reinhart, Peter, 1950- - Author
    285 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
    ISBN 978-80-906188-0-0
      Manville, Ron - Photographer   König, Martin - Translator
     pečení  chléb  pečivo
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberB 55.133
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Pekařský učeň
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 55.133   

    Uniform title Bread baker's apprentice. Česky
    Title statementPekařský učeň : umění dokonalého chleba / Peter Reinhart ; fotografie Ron Manville ; přeložil Martin König
    Varying form of titleNázev v tiráži: Pekařský učeň - umění dokonalého chleba
    Main entry-name Reinhart, Peter, 1950- (Author)
    Publication[Praha] : KitchenArt ve spolupráci s nakladatelstvím Kniha Zlín, [2015]
    Copyright notice date©2015
    Phys.des.285 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
    ISBN978-80-906188-0-0
    National bibl. num.cnb002731784
    NotePřeloženo z angličtiny
    Another responsib. Manville, Ron (Photographer)
    König, Martin (Translator)
    Subj. Headings pečení * chléb * pečivo
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.526.2 , 664.661/.664 , 664.6 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Document kindBOOKS
    Pekařský učeň
    Peter Reinhart, zakladatel legendární pekárny Brother Juniper’s Bakery a vynikající instruktor největší světové kulinářské akademie, stojí v čele amerického hnutí řemeslného chleba už více než 15 let. Jeden den se mu něco povede a druhý hned pokračuje ve vylepšování receptů a technik na nikdy nekončící cestě za vynikajícím chlebem. V knize Pekařský učeň popisuje zásadní pokroky a objevy v oblasti pečení chleba, ke kterým dospěl při studijním pobytu ve francouzských boulangeriích a během poučných hodin, strávených v kuchyni kulinářské akademie spolu se svými studenty. Nahlédněte Peterovi přes rameno a učte se spolu s ním od nejváženějších francouzských pekařů, jako jsou Lionel Poilâne a Phillippe Gosselin, jehož pain a l’ancienne revolučním způsobem změnil umění přípravy baget. Sledujte jej při práci v kuchyni, kdy svým studentům vysvětluje dvanáct fází chleba. Názorné instrukce jsou vysvětleny pomocí více než 100 návodných fotografií. Nově nabyté vědomosti využijete při přípravě 50 nových receptů pro klasické chleby, jako je rustikální ciabatta, vydatný pain de campagne, tradiční newyorský bagel nebo pekařský svatý grál – Peterova verze slavného pain a l’ancienne. Peter dokáže skloubit přísnou vědu, pokročilé techniky a historii přípravy jídla – výsledkem je jednoduše přístupná a podmanivá kniha, bohatá a různorodá stejně jako chleby, které si podle ní připravíte. Je to původní kniha o jídle, napsaná okouzlujícím a inspirujícím stylem. Odměnou vám budou ty nejlepší chleby a pečivo na světě. Zdroj anotace: Zbozi.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.