Number of the records: 1  

Pryč s cukrem!

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Haschka, Tori - Author
    První české vydání - 175 stran : barevné ilustrace, 1 portrét ; 26 cm
    ISBN 978-80-7391-995-5
      Chen, Chris - Photographer
     cukr  jídla  dietní jídla  racionální výživa
     kuchařské recepty
    Call numberB 55.078
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Pryč s cukrem!
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 21.06.2024)B 55.078   

    Uniform title Cut the carbs!. Česky
    Title statementPryč s cukrem! / Tori Haschka ; fotografie Chris Chen
    Main entry-name Haschka, Tori (Author)
    Edition statementPrvní české vydání
    Publication[Praha] : Slovart, [2015]
    Copyright notice date©2015
    Phys.des.175 stran : barevné ilustrace, 1 portrét ; 26 cm
    ISBN978-80-7391-995-5
    National bibl. num.cnb002726743
    NotePřeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Chen, Chris (Photographer)
    Subj. Headings cukr - zdravotní aspekty * jídla * dietní jídla * racionální výživa
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 616 , 641.883 , 641.55 , 641.561 , 613.2 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Pryč s cukrem!
    Chcete získat víc energie, zhubnout pár kilogramů - a udržet si to? Toužíte mít lepší pleť? Přejete si, aby vaše strava byla nápaditější a nebyla založena na pečivu, bramborách, těstovinách a rýži? Autorka uznávaných knih o jídle a cestování i jednoho z nejlepších kulinárně cestovatelských blogů na světě, vám se svými sytivými a lahodnými recepty ukáže, jak na to. Hledala inspiraci po celém světě a postupně se zamilovala hlavně do semínek a luštěnin. Díky jejím receptům a radám přestanete být závislí na sacharidech chudých na živiny. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.