Number of the records: 1  

Princip ekvivalence v hodnotových vztazích mezi zemědělstvím a jeho partnery a při odměňování za práci kolchozníků v názorech sovětských ekonomů

  1. SYS0570548
    LBL
      
    01383nam-a22003251--4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20231108112148.6
    007
      
    ta
    008
      
    970922s1967----xr------------------cze-d
    015
      
    $a cnb000446559
    035
      
    $a (OCoLC)42159553
    040
      
    $a ABA001 $b cze $c BOA001 $d ABA001
    043
      
    $a e-ur---
    072
    -7
    $a 330.5+338 $x Národní hospodářství a hospodářská politika $9 4 $2 Konspekt
    080
      
    $a 330.56 $2 MRF
    080
      
    $a (47+57) $2 MRF
    080
      
    $a 63 $2 MRF
    080
      
    $a (047.2) $2 MRF
    100
    1-
    $a Nikl, Josef, $d 1916-1985 $7 jk01090190 $4 aut
    245
    10
    $a Princip ekvivalence v hodnotových vztazích mezi zemědělstvím a jeho partnery a při odměňování za práci kolchozníků v názorech sovětských ekonomů : $b Zprava ze stud. cesty do SSSR ve dnech 9.-30. června 1966 / $c Josef Nikl
    260
      
    $a Praha : $b Ekonomický ústav ČSAV, $c 1967
    300
      
    $a 113, [1] s. ; $c
    490
    1-
    $a Informační publikace (Ekonomický ústav ČSAV v Praze) ; $v Čís. 52
    500
      
    $a Pro vnitř. potřebu
    500
      
    $a 250 výt.
    500
      
    $a Přehl. lit.
    500
      
    $a Pozn.
    500
      
    $a Odkazy na lit.
    500
      
    $a S tb. v textu
    650
    07
    $a zemědělství $z Sovětský svaz $7 ph116770 $2 czenas
    650
    07
    $a národní důchod $z Sovětský svaz $7 ph123428 $2 czenas
    655
    -7
    $a cestovní zprávy $7 fd289523 $2 czenas
    830
    -0
    $a Informační publikace (Ekonomický ústav ČSAV) ; $v 52
    856
    41
    $u https://kramerius.lib.cas.cz/uuid/uuid:966a3279-68a0-40cf-a949-b66fbb71259d $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.