Number of the records: 1  

Czech cuisine

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Stupka, Petr, 1956- - Author
    1st ed. - Český Krumlov : MCU, 2014 - 75 s. : barev. il., mapy, portréty ; 22 cm
    ISBN 978-80-7339-263-5
      Eliášek, Jan, - Author
     gastronomie  zvyky a obyčeje  česká jídla
     informační publikace  kuchařské recepty
    Call numberC 360.530
    Umístění
    Czech cuisine
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( region )jen prezenčněC 360.530 P   

    Title statementCzech cuisine : tradition, customs, popular dishes, recipes / [texts Petr Stupka, Jan Eliášek ; translation Bryce Belcher]
    Main entry-name Stupka, Petr, 1956- (Author)
    Edition statement1st ed.
    Issue dataČeský Krumlov : MCU, 2014
    Phys.des.75 s. : barev. il., mapy, portréty ; 22 cm
    ISBN978-80-7339-263-5
    National bibl. num.cnb002627773
    NotePřeloženo z češtiny. Název z obálky
    OriginalČeská kuchyně
    Another responsib. Eliášek, Jan, 1971- (Author)
    Subj. Headings gastronomie - Česko * zvyky a obyčeje - Česko * česká jídla
    Form, Genre informační publikace * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641/642 , 39 , 641.568(437.3) , (437.3) , (036) , (083.12)
    CountryČesko
    Languageangličtina
    Document kindBOOKS
    Czech cuisine
    Vybrané recepty české kuchyně na přípravu tradičních jídel, specifické rysy české gastronomie v návaznosti na jednotlivá roční období a ve spojení s významnými společenskými či rodinnými událostmi, kuchyně o svátcích, svatební hostina. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.