Number of the records: 1  

Jak správně jíst

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Bourbeau, Lise, 1941- - Author
    1. vyd. - Bratislava : Eugenika, 2012 - 190 s. ; 20 cm
    ISBN 978-80-8100-290-8
     zdravý životní styl  racionální výživa  autoterapie  alternativní medicína
     příručky
    Call numberC 360.758
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Jak správně jíst
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 360.758   

    Title statementJak správně jíst / Lise Bourbeau ; [přeložila Marie Bervicová]
    Main entry-name Bourbeau, Lise, 1941- (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataBratislava : Eugenika, 2012
    Phys.des.190 s. ; 20 cm
    ISBN978-80-8100-290-8
    NotePřeloženo z francouzštiny. Obálkový podnázev: jen ty sám můžeš změnit způsob přemýšlení o věcech, které máš rád
    OriginalÉcoute et mange
    Subj. Headings zdravý životní styl * racionální výživa * autoterapie * alternativní medicína
    Form, Genre příručky
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    UDC 613 , 613.2 , 615.8-022.214 , 615.8 , (035)
    CountrySlovensko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Document kindBOOKS
    Jak správně jíst
    Živiny znamenají víc než se jen živit, neboť výživa a požitek ze života patří úzce k sobě. Správná výživa podporuje zdraví a vede k pozitivnímu životnímu postoji. Lékař a specialista na výživu R. Dahlke ve svém stěžejním díle popisuje tři pilíře zdravé výživy: – vyváženost, tj. smysluplný poměr bílkovin, tuků a uhlohydrátů; – plnohodnotnost, tedy v přirozeném stavu ponechané potraviny bez přídavných látek a konzervačních prostředků – vyvážená rovnováha kyselin a zásad spolu s výživou podle typu, která odpovídá individuální bytosti a jejím specifickým potřebám. Kniha dále obsahuje praktické tipy a odkazy s pestrou paletou receptů pro zdravý a vyvážený týdenní program. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.