Number of the records: 1
Lazarová, Monika - Author
1. vyd. - Brno : CPress, 2014 - 180 s. : barev. il. ; 24 cm
ISBN 978-80-264-0133-9
Lazarová, Věra - Author
česká jídla
kuchařské receptyCall number C 360.282 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Title statement Moderní česká kuchařka, aneb, Návrat k domácí stravě / Monika Lazarová, Věra Lazarová Portion of title Návrat k domácí stravě Spine Title Moderní česká kuchařka Main entry-name Lazarová, Monika (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Brno : CPress, 2014 Phys.des. 180 s. : barev. il. ; 24 cm ISBN 978-80-264-0133-9 National bibl. num. cnb002437742 Note "Klasická česká kuchyně zohledňující zdraví strávníků a kvalitu potravin. Od výživové poradkyně!"--Obálka. Obsahuje rejstřík Another responsib. Lazarová, Věra (Author)
Subj. Headings česká jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.568(437.3) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Document kind BOOKS Dopřejte si dobrou českou kuchyni, a nedejte na mýty, že je nezdravá. Úspěšná brněnská výživová poradkyně společně se svou maminkou vám předkládají recepty pro přípravu 72 těch nejklasičtějších našich domácích jídel, jejichž vůně ve vás vyvolá vzpomínky na dětství u babičky. Naučte se je vařit nebo darujte tuto knihu tomu, kdo vám vaří! „…Pokrmy připravené doma, z čerstvých surovin a bez použití chemických přidaných látek jsou vždy zdravější, než průmyslově vyrobená strava, tvářící se jako zdravá, leč „obohacená" konzervanty. Važme si moudrosti našich předků, kteří se neřídili „trendy“, ale zdravým selským rozumem a léty prověřenými zkušenostmi. Jídlo musí být výživné a zároveň chutné - česká kuchyně splňuje obojí. Pokud jídlo připravíte z čerstvých a nezávadných potravin, je domácí kuchyně nepřekonatelná ve všech směrech.“ Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1