Number of the records: 1  

Moderní česká kuchařka, aneb, Návrat k domácí stravě

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Lazarová, Monika - Author
    1. vyd. - Brno : CPress, 2014 - 180 s. : barev. il. ; 24 cm
    ISBN 978-80-264-0133-9
      Lazarová, Věra - Author
     česká jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 360.282
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Moderní česká kuchařka, aneb, Návrat k domácí stravě
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 360.282   

    Title statementModerní česká kuchařka, aneb, Návrat k domácí stravě / Monika Lazarová, Věra Lazarová
    Portion of titleNávrat k domácí stravě
    Spine TitleModerní česká kuchařka
    Main entry-name Lazarová, Monika (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataBrno : CPress, 2014
    Phys.des.180 s. : barev. il. ; 24 cm
    ISBN978-80-264-0133-9
    National bibl. num.cnb002437742
    Note"Klasická česká kuchyně zohledňující zdraví strávníků a kvalitu potravin. Od výživové poradkyně!"--Obálka. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Lazarová, Věra (Author)
    Subj. Headings česká jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.568(437.3) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Document kindBOOKS
    Moderní česká kuchařka, aneb, Návrat k domácí stravě
    Dopřejte si dobrou českou kuchyni, a nedejte na mýty, že je nezdravá. Úspěšná brněnská výživová poradkyně společně se svou maminkou vám předkládají recepty pro přípravu 72 těch nejklasičtějších našich domácích jídel, jejichž vůně ve vás vyvolá vzpomínky na dětství u babičky. Naučte se je vařit nebo darujte tuto knihu tomu, kdo vám vaří! „…Pokrmy připravené doma, z čerstvých surovin a bez použití chemických přidaných látek jsou vždy zdravější, než průmyslově vyrobená strava, tvářící se jako zdravá, leč „obohacená" konzervanty. Važme si moudrosti našich předků, kteří se neřídili „trendy“, ale zdravým selským rozumem a léty prověřenými zkušenostmi. Jídlo musí být výživné a zároveň chutné - česká kuchyně splňuje obojí. Pokud jídlo připravíte z čerstvých a nezávadných potravin, je domácí kuchyně nepřekonatelná ve všech směrech.“ Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.