Number of the records: 1  

Bretaňské poměry

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Bannalec, Jean-Luc, 1966- - Author
    Vyd. 1. - Praha : Knižní klub, 2014 - 285 s. ; 21 cm
    ISBN 978-80-242-4548-5
     německé romány  detektivní romány
    Call numberC 191.467
    BranchPlaceInfoSignature
    Čtyři Dvory vypůjčeno (do 29.11.2024)C 191.467 ČD   
    Rožnov k vypůjčeníC 191.467 R   
    Suché Vrbné vypůjčeno (do 11.11.2024)C 191.467 SV   
    Vltava k vypůjčeníC 191.467 Va   

    Title statementBretaňské poměry : případ pro komisaře Dupina / Jean-Luc Bannalec ; [z německého originálu ... přeložil Jiří Vodvárko]
    Main entry-name Bannalec, Jean-Luc, 1966- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Knižní klub, 2014
    Phys.des.285 s. ; 21 cm
    ISBN978-80-242-4548-5
    National bibl. num.cnb002590831
    OriginalBretonische Verhältnisse. Ein Fall für Kommissar Dupin
    Z cyklu Případy komisaře Dupina. 1
    Form, Genre německé romány * detektivní romány
    Conspect821.112.2-3 - Německá próza, německy psaná
    UDC (0:82-312.4) , 821-312.4 , 821.112.2-31
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Z cyklu Případy komisaře Dupina. 1
    Jednoho horkého červencového rána dojde v pitoreskní rybářské vesnici Pont Aven k záhadné vraždě. Pierre-Louis Pennec, stařičký majitel legendárního hotelu Central, v němž bydlela řada slavných umělců včetně Gaugina, byl zavražděn několika bodnými ranami. Kdo měl spadeno na 91letého starce a proč? Jaké události bezprostředně předcházely tomuto zdánlivě absurdnímu zločinu? Když je brzy nato objevena na mořském břehu další mrtvola, Georges Dupin začíná tušit, že tu bude mít co do činění s případem větších rozměrů. Zatímco tlak veřejnosti vzrůstá a umínění vesničané zarytě mlčí, komisař Dupin si razí cestu houštinou bretaňských poměrů a dostává se na stopu podivuhodného tajemství. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.