Number of the records: 1
Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie
SYS 0522982 LBL 01493nam-a2200433-a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20200518095038.9 007 ta 008 140526s2014----xr-a---e------001-0-cze-- 015 $a cnb002591531 020 $a 978-80-7478-498-9 (brož.) 035 $a (OCoLC)883373133 040 $a OLA001 $b cze $d ABA001 041 0-
$a cze $b cze $b eng 072 -7
$a 640.4 $x Hotelnictví. Stravování $2 Konspekt $9 19 080 $a 641/642 $2 MRF 080 $a 640.4/.5 $2 MRF 080 $a (048.8:082) $2 MRF 245 00
$a Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. $n Svazek první, $p Gastronomické služby / $c Pavla Burešová ... [et al.] 246 30
$a Gastronomické služby 250 $a Vyd. 1. 260 $a Praha : $b Wolters Kluwer, $c 2014 300 $a 153 s. : $b il. ; $c 21 cm 500 $a Pod názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 504 $a Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík 520 3-
$a Odborná publikace s podtitulem Gastronomické služby vychází jako první svazek série věnované problematice hotelnictví a gastronomie. Cílem této série je nejen publikovat moderní teoretické i praktické poznatky z oblasti realizace ubytovacích a gastronomických služeb, což by mělo přispět ke zvýšení konkurenceschopnosti podniků daného odvětví, ale také otevřít prostor pro inovaci stávajících ubytovacích a gastronomických provozů a následně rozvoj celého odvětví Hospitality. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788074784989 $2 Web obalkyknih.cz 546 $a České a anglické resumé 650 07
$a gastronomie $7 ph120473 $2 czenas 650 07
$a společné stravování $7 ph125934 $2 czenas 655 -7
$a kolektivní monografie $7 fd501537 $2 czenas 700 1-
$a Burešová, Pavla $7 mzk2007430908 $4 aut 710 2-
$a Vysoká škola hotelová v Praze $7 ko2003192665 $4 oth 910 $a CBA001 FMT BK
Number of the records: 1