Number of the records: 1  

Myslivost

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Blüchel, Kurt, 1934- - Author
    2. vyd. - [Praha] : Slovart, 2014 - 654 s. : il. (převážně barev.), mapy, portréty, faksim. ; 27 cm
    ISBN 978-80-7391-810-1 (váz.)
      Rakušan, Ctirad, - Translator
     myslivost  dějiny myslivosti  lovectví  lovná zvěř  ekologie živočichů
     monografie
    Call numberB 53.981
    Umístění 639.1 - Myslivost
    Myslivost
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 53.981   

    Title statementMyslivost : historie, zbraně, zvěř / Kurt G. Blüchel ; [z německého originálu ... přeložil Ctirad Rakušan]
    Varying form of titleHistorie, zbraně, zvěř
    Main entry-name Blüchel, Kurt, 1934- (Author)
    Edition statement2. vyd.
    Issue data[Praha] : Slovart, 2014
    Phys.des.654 s. : il. (převážně barev.), mapy, portréty, faksim. ; 27 cm
    ISBN978-80-7391-810-1 (váz.)
    National bibl. num.cnb002576622
    NoteTerminologický slovník
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
    OriginalJagd
    Another responsib. Rakušan, Ctirad, 1922-2021 (Translator)
    Subj. Headings myslivost * dějiny myslivosti * lovectví * lovná zvěř * ekologie živočichů
    Form, Genre monografie
    Conspect639.1 - Myslivost
    UDC 639.1 , 639.1(091) , 639.1.081 , 639.11/.16 , 591.5 , (048.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru639.1 - Myslivost
    Document kindBOOKS
    Myslivost
    Tato kniha nabízí vyčerpávající přehled o všech aspektech lovu a myslivosti. V kulturněhistorické části jsou zachyceny umělecké poklady a klenoty. Druhá část knihy je věnována zvěři, jejímu přirozenému prostředí a dnešnímu lovu. Třetí část tvoří pestré informace z kulturní historie a biologie zvěře doprovázené více než stovkou map rozšíření jednotlivých druhů. Knihu uzavírají příspěvky o plemenech loveckých psů a o lovech s kamerou. Třešničkou na závěr je pak zvěřinová kuchařka. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.