641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
Druh dok.
KNIHY
Do detailu popisuje více než 200 receptů české a moravské kuchyně řazené do 17 ti sekcí. Kuchařka obsahuje více než 500 špičkových fotografii, které vás krok za krokem dovedou k dokonalým domácím pokrmům. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
You must sign if you want to create new comments.
Rating5/5
Další výborná kuchařka od pana Vaňka, která se spíše soustředí tentokrát na výrobu domácích uzenin a zabíjačku, ale i tak se v ní najdou další klasické české recepty s krásnými fotografiemi.
, source: čtenář Jihočeské vědecké knihovny v Českých Budějovicích
Loading…
Number of the records: 1
openseadragon
This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about
how we use cookies.
You must sign if you want to create new comments.
, source: čtenář Jihočeské vědecké knihovny v Českých Budějovicích