Number of the records: 1  

Potraviny - součást zdravého životního stylu

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    Olomouc : Solen, 2010 - 106 s. : barev. il., portréty ; 21 cm
    ISBN 978-80-87327-39-5 (brož.)
      Kohout, Pavel, - Author
     potraviny  výživa člověka  racionální výživa
     kolektivní monografie
    Call numberC 349.553
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Potraviny - součást zdravého životního stylu
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 349.553 v1   
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 349.553   

    Title statementPotraviny - součást zdravého životního stylu / autorský kolektiv Pavel Kohout ... [et al.]
    Issue dataOlomouc : Solen, 2010
    Phys.des.106 s. : barev. il., portréty ; 21 cm
    ISBN978-80-87327-39-5 (brož.)
    National bibl. num.cnb002128991
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografie
    Another responsib. Kohout, Pavel, 1962- (Author)
    Příl. časopisu Interní medicína pro praxi
    Subj. Headings potraviny * výživa člověka * racionální výživa
    Form, Genre kolektivní monografie
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    UDC 613.26/.29 , 663/664 , 613.2 , 612.39 , (048.8:082)
    CountryČesko
    Languagečeština
    URL http://toc.nkp.cz/NKC/201010/contents/nkc20102128991_1.pdf
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Document kindBOOKS
    Příl. časopisu Interní medicína pro praxi
    Potraviny - součást zdravého životního stylu
    Výrok Hippokrata „Tvá výživa bude Tvůj lék“ je to nejvýstižnější, co lze říci o náplni nové knihy Potraviny, součást zdravého životního stylu. Kniha pojednává nejen o samotných potravinách a nápojích (najdeme zde kapitolu o kávě, víně, pivu atd.), ale i o jednotlivých složkách výživy člověka, které mají vliv na jeho zdraví. Popisuje působení těchto látek a prozradí Vám, jak je využít ve svůj prospěch. Namátkou můžeme zmínit léčebné působení vlákniny, probiotických bakterií nebo potravinových doplňků či funkčních potravin. Předností knihy je skutečnost, že autory jsou uznávaní čeští lékaři a vědci z medicínských a potravinářských oborů, nikoli šarlatáni či samozvaní specialisté na výživu. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.