Number of the records: 1  

Možnosti stravovacích zařízení k redukci emisí oxidu uhličitého

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    1. vyd. - České Budějovice : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta, 2011 - 59 s. : il. (převážně barev.) ; 21 cm
    ISBN 978-80-7394-314-1 (brož.)
      Daxbeck, Hans - Author
     výroba potravin  příprava jídel  spotřeba energie  emise znečišťujících látek  oxid uhličitý
     studie
    Call numberC 347.484
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( region )jen prezenčněC 347.484 P   

    Title statementMožnosti stravovacích zařízení k redukci emisí oxidu uhličitého : (opatření, rámcové prohlídky, hranice) : Sustainable Kitchen (projekt SUKI) : manuál / Hans Daxbeck ... [et al.]
    Varying form of titleNázev v tiráži: Projekt SUKI
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataČeské Budějovice : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta, 2011
    Phys.des.59 s. : il. (převážně barev.) ; 21 cm
    ISBN978-80-7394-314-1 (brož.)
    National bibl. num.cnb002357780
    Note200 výt.. Část textu tištěna napříč
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Another responsib. Daxbeck, Hans (Author)
    Subj. Headings výroba potravin * příprava jídel * spotřeba energie * emise znečišťujících látek * oxid uhličitý
    Form, Genre studie
    Conspect504 - Znečištění a poškození životního prostředí
    UDC 663/664 , 641.55 , 620.9:330.567.2 , 504.5:502.3 , 546.264-31 , (048.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.