Number of the records: 1  

Břehová abraze - možnosti stabilizace břehů

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Šlezingr, Miloslav, 1960- - Author
    Vyd. 1. - Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2011 - 172 s. : il. ; 25 cm
    ISBN 978-80-7375-566-9 (brož.)
    Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis : edice původních vědeckých prací a monografií = edition of original papers and monographs,
     abraze (geologie)  břehy  zpevňování břehů
     monografie
    Call numberB 52.468
    Umístění 626/627 - Vodní stavitelství. Vodní nádrže. Vodní cesty
    Břehová abraze - možnosti stabilizace břehů
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 52.468   

    Title statementBřehová abraze - možnosti stabilizace břehů = Bank erosion - possible ways of bank stabilization : monografie / Miloslav Šlezingr
    Par.titleBank erosion - possible ways of bank stabilization
    Cover TitleFolia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis
    Main entry-name Šlezingr, Miloslav, 1960- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataBrno : Mendelova univerzita v Brně, 2011
    Phys.des.172 s. : il. ; 25 cm
    ISBN978-80-7375-566-9 (brož.)
    National bibl. num.cnb002276228
    Edition Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis ; 4, 2011, 7
    Note300 výt.. Terminologický slovník
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Language noteAnglická resumé
    Subj. Headings abraze (geologie) * břehy * zpevňování břehů
    Form, Genre monografie
    Conspect626/627 - Vodní stavitelství. Vodní hospodářství
    UDC 551.3.053 , 551.435.12 , 627.222 , 627.4 , 627.522 , (048.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru626/627 - Vodní stavitelství. Vodní nádrže. Vodní cesty
    Document kindBOOKS
    Břehová abraze - možnosti stabilizace břehů
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.