Number of the records: 1
Improvement of fatty acid composition in common carp (Cyprinus carpio)
Mráz, Jan, 1983 únor 17.- - Author
Vodňany : University of South Bohemia České Budějovice, Faculty of Fisheries and Protection of Waters, 2011 - 98 s. : il. ; 24 cm
ISBN 978-80-87437-22-3 (brož.)
chov ryb kapr obecný lipidy mastné kyseliny kvalita potravin
doktorské disertace tezeCall number C 346.494 Umístění Title statement Improvement of fatty acid composition in common carp (Cyprinus carpio) = Vylepšení kompozice mastných kyselin u kapra obecného (Cyprinus carpio) / Jan Mráz Par.title Vylepšení kompozice mastných kyselin u kapra obecného (Cyprinus carpio) Main entry-name Mráz, Jan, 1983 únor 17.- (Author) Issue data Vodňany : University of South Bohemia České Budějovice, Faculty of Fisheries and Protection of Waters, 2011 Phys.des. 98 s. : il. ; 24 cm ISBN 978-80-87437-22-3 (brož.) National bibl. num. cnb002222808 Note Původně předloženo jako Ph.D. thesis, Jihočeská univerzita, Fakulta rybářství a ochrany vod, Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický, Vodňany, 2011 Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografie Language note Souběžné české resumé Another responsib. Jihočeská univerzita. Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický (Other)
Subj. Headings chov ryb * kapr obecný * lipidy * mastné kyseliny * kvalita potravin Form, Genre doktorské disertace * teze Conspect 639.2/.6 - Rybářství UDC 639.3 , 597.551.2 , 577.115 , 577.115.3 , 663/664-021.465 , (043.3)378.245 , (048.3) Country Česko Language angličtina Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1