Number of the records: 1  

Přejme si být štíhlí

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Franckh, Pierre, 1953- - Author
    Olomouc : ANAG, c2011 - 222 s. ; 18 cm
    ISBN 978-80-7263-691-4 (brož.)
     redukce tělesné hmotnosti  obezita  životospráva  psychohygiena
     populárně-naučné publikace
    Call numberC 345.024
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Přejme si být štíhlí
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 345.024   

    Title statementPřejme si být štíhlí : 11 klíčů k ideální váze / Pierre Franckh ; [z německého originálu ... přeložila Iva Wallnerová]
    Varying form of title11 klíčů k ideální váze
    Jedenáct klíčů k ideální váze
    Main entry-name Franckh, Pierre, 1953- (Author)
    Issue dataOlomouc : ANAG, c2011
    Phys.des.222 s. ; 18 cm
    ISBN978-80-7263-691-4 (brož.)
    National bibl. num.cnb002235413
    OriginalWünsch dich schlank
    Subj. Headings redukce tělesné hmotnosti * obezita * životospráva * psychohygiena
    Form, Genre populárně-naučné publikace
    Conspect615.8 - Fyzioterapie. Psychoterapie. Alternativní lékařství
    UDC 615.874.24 , 616-056.257 , 613 , 159.923.35 , (0.062)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Document kindBOOKS
    Přejme si být štíhlí
    Tělo si na nic nehraje - reaguje, a sice na sebemenší nervové impulzy. Dokonce i jediná myšlenka způsobí skutečný zázrak. Tato síla myšlení a přesvědčení nám může přinést prospěch a štíhlé myšlení - takže ideální postava už nadále nezůstane jen snem. Když duše hladoví, tělo jí. Jen málokteré diety dosahují požadovaného výsledku, protože přehlížejí to, co je skutečně důležité: přesvědčení. Vámi vytoužená ideální hmotnost je od vás vzdálená jen o poznatek: hubnutí začíná v hlavě! Teprve potom se projevuje na těle. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.