Number of the records: 1
Vaříme, šetříme (kapsu i čas)
Mandžuková, Jarmila, 1959- - Author
Vyd. 1. - Velké Bílovice : TeMi CZ, 2011 - 150 s., [16] s. obr. příl. ; 21 cm
ISBN 978-80-87156-60-5 (brož.) :
Vaří TeMi ;
jídla
kuchařské receptyCall number C 343.883 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Vaříme, šetříme (kapsu i čas) / Jarmila Mandžuková Main entry-name Mandžuková, Jarmila, 1959- (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Velké Bílovice : TeMi CZ, 2011 Phys.des. 150 s., [16] s. obr. příl. ; 21 cm ISBN 978-80-87156-60-5 (brož.) : 165.00 Kč National bibl. num. cnb002186290 Edition Vaří TeMi ; 17 Subj. Headings jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55 , (083.12) , 64 Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS V jednom ze svých proslulých fejetonů se populární autorka Jindřiška Smetanová kdysi zabývala problémem, jak nasytit pětičlennou rodinu, když je doma pouze jedna vepřová konzerva a pár rohlíků? Jsouc ženou vynalézavou, poradila si k plné spokojenosti všech strávníků. Její problém nikterak nezastaral, neodvál ho čas, spíše získal na aktuálnosti a dnes je noční můrou mnoha našich domácností a mnoha živitelů. Jak nakrmit své blízké, když je hluboko do kapsy? Potraviny všeho druhu jsou čím dál dražší a kde má na to našinec brát, nechce-li krást? Všem těm, kdo si dnes a denně lámou hlavu, jak si navzdory nepřízni osudu a svízelné finanční situaci uchovat rodinnou pohodu společného stolu, vychází vstříc renomovaná odbornice na moderní výživu a úspěšná řešitelka všemožných kuchařských trablů a záludností ing. Jarmila Mandžuková. Sepsala netradiční a novátorskou kuchařskou příručku, jež se zaměřuje na pokrmy veskrze levné, levnější a nejlevnější, jimiž lze živitelovu kapsu ušetřit mrákotných kolapsů. Shromáždila zde 275 receptů ze všech myslitelných surovin – brambor, luštěnin, rýže, zeleniny, hub, těstovin, různých druhů masa, tvarohu, sýrů, vajec – a obsáhla jimi celý jídelníček počínaje polévkami a konče zákusky a studenou kuchyní. Nejenže pracuje s levnými surovinami, ale účelně zužitkuje i zbylé potraviny, takže nic nevyhodí. A na všem dokáže ušetřit – přesvědčte se o tom! Dobrou chuť! Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1