Number of the records: 1  

Mare nostrum

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Brát, Mirek, 1969- - Author
    Vyd. 1. - Praha : Naše vojsko, 2011 - 200 s., [64] s. obr. příl. : il. (některé barev.), portréty ; 24 cm
    ISBN 978-80-206-1221-2 (váz.)
     potápění  potápěčské lokality  fotografování pod vodou
     Středozemní moře (oblast)  Černé moře (oblast)
     reportáže
    Call numberC 343.658
    Umístění 797.1/.2 - Vodní sporty
    Mare nostrum
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 343.658   

    Title statementMare nostrum : za tajemstvím Středozemního moře / Mirek Brát
    Portion of titleZa tajemstvím Středozemního moře
    Main entry-name Brát, Mirek, 1969- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Naše vojsko, 2011
    Phys.des.200 s., [64] s. obr. příl. : il. (některé barev.), portréty ; 24 cm
    ISBN978-80-206-1221-2 (váz.)
    National bibl. num.cnb002167627
    Předchází Thalassa. Brát, Mirek
    Následuje Tethys. Brát, Mirek
    Subj. Headings potápění * potápěčské lokality * fotografování pod vodou * Středozemní moře (oblast) * Černé moře (oblast)
    Form, Genre reportáže
    Conspect913(4) - Geografie Evropy, reálie, cestování
    UDC 797.215 , 913:797.215 , 77.058.2 , (4-12/-14) , (4-11) , (0:82-4)
    CountryČesko
    Languagečeština
    URL http://toc.nkp.cz/NKC/201107/contents/nkc20112199934_1.pdf http://toc.nkp.cz/NKC/201103/contents/nkc20112167627_1.pdf
    Ve volném výběru797.1/.2 - Vodní sporty
    Document kindBOOKS
    References (2) - BOOKS
    Předchází Thalassa Brát, Mirek
    Následuje Tethys Brát, Mirek
    Mare nostrum
    Tradiční středomořská strava je typem stravy, která i přes značnou různorodost a místní odlišnosti spojovala a částečně dodnes spojuje národy žijící na pobřeží Středozemního moře. Pojem „středomořská strava“ je třeba chápat komplexně jako propojení stravy a životního stylu, způsobu stravování a jeho pozitivního vlivu na zdraví člověka, zejména pokud jde o prevenci kardiovaskulárních chorob. O mimořádném významu tohoto výživového modelu svědčí i fakt, že v listopadu 2010 organizace UNESCO zařadila „středomořskou stravu“ na seznam nemateriálního kulturního dědictví lidstva. Kniha není jen pojednáním o ideálním způsobu stravování, ale přináší rovněž řadu starých i nových receptů středomořské kuchyně. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.