Number of the records: 1  

Zázračný med

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Frank, Renate - Author
    [Líbeznice] : Víkend, 2010 - 124 s. : il.
    ISBN 978-80-7433-024-7 (váz.) :
     med
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 339.739
    Umístění 638 - Chov hmyzu. Včelařství
    Zázračný med
    Title statementZázračný med / Renate Frank ; [z německého originálu ... přeložila Anna Štorkánová]
    Main entry-name Frank, Renate (Author)
    Issue data[Líbeznice] : Víkend, 2010
    Phys.des.124 s. : il.
    ISBN978-80-7433-024-7 (váz.) : 259.00 Kč
    National bibl. num.cnb002129231
    OriginalHonig
    Subj. Headings med
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect638 - Včelařství
    UDC 641.55:638.167 , 638.16 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru638 - Chov hmyzu. Včelařství
    Document kindBOOKS
    Zázračný med
    Med je pro člověka odpradávna něčím zázračným. Již více než deset tisíc let se používá na celém světě jako výživný a také léčivý prostředek. Ve středověku byl stejně vzácný jako sůl. V dnešní době můžeme med s čistým svědomím považovat za produkt bohatý na bioaktivní a další látky, podporující zdraví. Věda proniká stále hlouběji do složení těchto látek, popisuje jejich účinek na látkovou výměnu a naše zdraví a dospívá k udivujícím výsledkům. V této knize se dovíte: - Jak vzniká med - Jaké obsahuje látky a co znamenají pro látkovou výměnu - Všechno o použití medu pro zdravou výživu - O preventivních a léčivých účincích medu - pozitivní vliv medu při onemocnění zažívacích orgánů, při léčení srdečních a oběhových problémů, cukrovky, alergií a nervových onemocnění - Zpracování medu, zajímavé a chutné recepty Autorka knihy je vědeckou pracovnicí v oboru výživy a zabývá se medem jako léčivým prostředkem. Kniha se stane nepostradatelným pomocníkem pro včelaře a všechny, kteří chtějí vědět víc o medu a jeho zázračných účincích na naše zdraví. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.