Number of the records: 1  

Základy pekárenské technologie

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Příhoda, Josef, 1938- - Author
    Vyd. 1. - Praha : Pekař a cukrář, 2003 - 363 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 80-902922-1-6 (váz.)
    Knižnice Pekaře a cukráře ;
      Novotná, Dana - Author   Humpolíková, Pavla, - Author
     potravinářská technologie  pekařství
     příručky
    Call numberC 338.731
    Umístění 664 - Potravinářství
    Základy pekárenské technologie
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 338.731   

    Title statementZáklady pekárenské technologie / Josef Příhoda, Pavla Humpolíková, Dana Novotná
    Main entry-name Příhoda, Josef, 1938- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Pekař a cukrář, 2003
    Phys.des.363 s. : il. ; 21 cm
    ISBN80-902922-1-6 (váz.)
    National bibl. num.cnb001302351
    Edition Knižnice Pekaře a cukráře ; 6
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografie a rejstřík
    Another responsib. Novotná, Dana (Author)
    Humpolíková, Pavla, 1957- (Author)
    Subj. Headings potravinářská technologie * pekařství
    Form, Genre příručky
    Conspect664 - Potravinářský průmysl
    UDC 664.6 , 663/664 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru664 - Potravinářství
    Document kindBOOKS
    Základy pekárenské technologie
    Publikace přináší současné teoretické poznatky o pekařských surovinách, chemických, biochemických a koloidních základech tvorby těst a výrobků a o procesech při výrobě chleba a pečiva. Dále kniha zahrnuje základní přehled praktických výrobních postupů a zařízení a uvádí komplexní přehled nejmodernějších zlepšovacích přísad a zmrazovacích postupů v pekárenské technologii. Publikace je určena širokému okruhu pracovníků v pekárenské praxi i studentům středních a vysokých škol v oborech zpracování obilovin. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalog
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.