Number of the records: 1  

Pelikán na zámku Blandings

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Wodehouse, P. G. 1881-1975 - Author
    Vyd. 1. - Praha : Vyšehrad, 2010 - 181 s.
    ISBN 978-80-7429-026-8
      Vávra, Ivan - Translator
     anglické romány  humoristické romány
    Call numberC 179.812
    Pelikán na zámku Blandings
    BranchPlaceInfoSignature
    Na Sadech - dospělé ( beletrie ) k vypůjčeníC 179.812 a   

    Title statementPelikán na zámku Blandings / Pelham Grenville Wodehouse ; [z anglického originálu ... přeložil Ivan Vávra]
    Main entry-name Wodehouse, P. G. (Pelham Grenville), 1881-1975 (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Vyšehrad, 2010
    Phys.des.181 s.
    ISBN978-80-7429-026-8
    National bibl. num.cnb002097433
    OriginalPelican at Blandings
    Another responsib. Vávra, Ivan (Translator)
    Form, Genre anglické romány * humoristické romány
    Conspect821.111-3 - Anglická próza, anglicky psaná
    UDC 821.111-31 , (0:82-311.5)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Pelikán na zámku Blandings
    Nad jindy slunným zámkem Blandings, kde život plyne většinou tak příjemně, se stahují mračna. Utěšenou samotu zámeckého pána, lorda Emswortha, který nestojí o jinou společnost než o svoji milovanou Císařovnu z Blandingsu, znamenité, cenami ověšené prase, poskvrní přítomnost nevítaných hostů. Třeba takový vévoda z Dunstable, který se usadí v zahradním domku a zdá se, že tam přímo zapustil kořeny. Rovněž nečekaně přijede z New Yorku lady Constance, sestra lorda Emswortha, dáma neochvějných zásad a neochvějné vůle, která je ale krátká na podvod, jehož cílem je, aby lord Emsworth koupil ukázku moderního umění, akt, který lord Emsworth mylně považuje za zvěčnění nějakého mimořádného prasete. Naštěstí je ale po ruce nezdolný Galahad Threepwood, který si vždy ví rady. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.