Number of the records: 1
Receptury studených pokrmů
1. vyd. - Praha : Merkur, 1976 - 561 s.
Krupička, Jiří, - Editor
vaření studená jídla
kuchařské receptyCall number C 338.156 Umístění Title statement Receptury studených pokrmů / [soubor zpracovali Jiří Krupička ... et al.] Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : Merkur, 1976 Phys.des. 561 s. Another responsib. Krupička, Jiří, 1920-1996 (Editor)
Subj. Headings vaření * studená jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.524.2 , 641.84 , (083.12) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Soubor receptur, určených obchodním organizacím a jejich výrobním pracovníkům, zahrnuje změny a úpravy provedené k 1.7.1973. Přináší recepty na výrobu základních studených pokrmů, na zdobená vejce, rybí a aspikové výrobky, masové,salátové, sýrové a svačinové chlebíčky, chuťovky, studená masa upravená pro prodej na váhu aj. U receptury každého jídla je uvedena charakteristika výrobku, dávky potravin, výrobní postup a předpokládané ztráty. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1