Number of the records: 1  

Chemie potravin

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Velíšek, Jan, 1946- - Author
    Rozšířené a přeprac. 3. vyd. - Tábor : OSSIS, 2009 - xxii, 580 s.
    ISBN 978-80-86659-15-2 (1. sv. : brož.), ISBN 978-80-86659-17-6 (soubor)
      Hajšlová, Jana, - Author
     potravinářská chemie
     učebnice vysokých škol
    Call numberC 337.146/1
    Umístění 664 - Potravinářství
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 06.11.2024)C 337.146/1   

    Title statementChemie potravin. 1 / Jan Velíšek, Jana Hajšlová
    Additional Variant TitlesChemie potravin 1
    Main entry-name Velíšek, Jan, 1946- (Author)
    Edition statementRozšířené a přeprac. 3. vyd.
    Issue dataTábor : OSSIS, 2009
    Phys.des.xxii, 580 s.
    ISBN978-80-86659-15-2 (1. sv. : brož.)
    978-80-86659-17-6 (soubor)
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Another responsib. Hajšlová, Jana, 1952- (Author)
    Subj. Headings potravinářská chemie
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    Conspect54 - Chemie. Mineralogické vědy
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC 663/664:54 , (075.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru664 - Potravinářství
    Document kindBOOKS
    Chemie potravin
    Chemie potravin
    Chemie potravin, od jejíhož prvního vydání právě letos uplynulo 10 let, je rozsáhlým a přehledným souborem informací určených původně pro výuku studentů magisterských a doktorských studijních programů Fakulty potravinářské a biochemické technologie, Vysoké školy chemicko-technologické v Praze. Na více než tisíci stranách textu, zahrnujícího takřka 2000 chemických vzorců, více než 500 reakčních schémat a 300 tabulek, přináší toto rozšířené a aktualizované třetí vydání nejnovější informace z moderní potravinářské chemie a dalších souvisejících oblastí potravinářských věd a příbuzných oborů. Kniha poskytuje čtenáři přehled současných poznatků o chemickém složení potravinářských surovin, potravin a dalších přírodních produktů. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.