Number of the records: 1
Gastronomické služby - servis
Burešová, Pavla - Author
Vyd. 1. - Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2008 - 152 s. : il. ; 30 cm
ISBN 978-80-86578-86-6
Zimáková, Blanka, - Author
gastronomie podávání jídel číšnictví
učebnice vysokých školCall number S 32.881 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Gastronomické služby - servis / Pavla Burešová, Blanka Zimáková Main entry-name Burešová, Pavla (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2008 Phys.des. 152 s. : il. ; 30 cm ISBN 978-80-86578-86-6 National bibl. num. cnb001858653 Note Nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, katedra hotelnictví. 500 výt.. Terminologický slovník Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii Users/Intended Audience Note Určeno pro bakalářské a magisterské studium na VŠH v Praze 8 Another responsib. Zimáková, Blanka, 1956- (Author)
Another responsib. Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra hotelnictví
Subj. Headings gastronomie * podávání jídel * číšnictví Form, Genre učebnice vysokých škol Conspect 642 - Číšnictví. Servírování 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 641/642 , 642.63 , (075.8) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Předložené skriptum představuje učebnici servisu - obsluhy, která je určená převážně pro studenty Vysoké školy hotelové. Publikaci lze využít zvláště v předmětech Gastronomické služby - servis a Speciální gastronomie - servis. Skriptum lze také použít i při výuce stolničení na středních hotelových školách nebo v učebních oborech pro číšníky. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalogLoading…
Number of the records: 1