Number of the records: 1
Technika uchování potravin
Beránek, Robert, 1906- - Author
1. vyd. - Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1977 - 261, [1] s. ; 8°
Polytechnická knižnice. Řada 2, Příručky ;Call number C 208.707 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Technika uchování potravin / Robert Beránek ... [et al.] Main entry-name Beránek, Robert, 1906- (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1977 Phys.des. 261, [1] s. ; 8° National bibl. num. cnb000523432 Edition Polytechnická knižnice. Řada 2, Příručky ; sv. 82 Note Obálka: Miroslav Houska Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Praktická příručka informuje o různých možnostech úpravy potravin pro dlouhodobé skladování v domácnosti a současně seznamuje s racionálními metodami zpracování potravin, aby nedocházelo k jejich znehodnocování. Popisujerozmanité způsoby konzervace ovoce, zeleniny, hub, masa, i správné ošetřování mléka, mléčných výrobků, jedlých tuků, vajec apod. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1