Number of the records: 1  

Freeskiing

  1. SYS0109232
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20240904080722.8
    007
      
    ta
    008
      
    081219s2009----xr-a---e------000-0-cze-d
    015
      
    $a cnb001832937
    020
      
    $a 978-80-247-2837-7
    035
      
    $a (OCoLC)316301505
    040
      
    $a CBA001 $b cze
    072
    -7
    $a 796 $x Sport. Hry. Tělesná cvičení $9 20 $2 Konspekt
    080
      
    $a 796.927 $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    100
    1-
    $a Volák, Jiří, $d 1984- $7 mzk2008486387 $4 aut
    245
    10
    $a Freeskiing : $b newschool lyžování / $c Jiří Volák, Lukáš Mikula
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Grada Publishing, $c 2009
    300
      
    $a 104 s. : $b il.
    490
    1-
    $a Sport extra
    500
      
    $a Slovník základních pojmů
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii
    520
    3-
    $a Freeskiing je velmi progresivní sport, který láká každý rok stále více mladých lidí na celém světě svou krásou a nespoutaností. New school je volný styl lyžování zaměřený na skoky a trikové jízdy na sjezdovce, ve snowparcích nebo ve volném terénu na přírodních překážkách. Autoři, zkušení freestyloví jezdci a fotografové, seznámí všechny zájemce se základní termionologií a především s pomocí výborně graficky upravených fotosekvencí názorně ukážou, jak se naučit jednotlivé triky. Kniha je jasnou a stručnou charakteristikou tohoto sportu a terminologicky ukotvuje freeskiing v České republice. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788024728377 $2 Web obalkyknih.cz
    650
    07
    $a freeskiing $7 ph211775 $2 czenas
    650
    07
    $a akrobatické lyžování $7 ph211776 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    700
    1-
    $a Mikula, Lukin, $d 1980- $7 mzk2008486388 $4 aut
    830
    -0
    $a Sport extra
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.