Number of the records: 1  

Mikrobiologie potravin - praktická cvičení

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Cupáková, Šárka - Author
    Vyd. 1. - Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2008 - 55 s. : il.
    ISBN 978-80-7305-043-6 (brož.)
      Dušková, Marta, - Author   Karpíšková, Renáta, - Author
     potravinářská mikrobiologie  obecná mikrobiologie
     praktická cvičení  učebnice vysokých škol
    Call numberS 32.795/1
    Umístění
    Mikrobiologie potravin - praktická cvičení
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 32.795/1   

    Title statementMikrobiologie potravin - praktická cvičení. I., Obecná mikrobiologie / Cupáková Šárka, Dušková Marta, Karpíšková Renáta
    Portion of titleObecná mikrobiologie
    Main entry-name Cupáková, Šárka (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataBrno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2008
    Phys.des.55 s. : il.
    ISBN978-80-7305-043-6 (brož.)
    National bibl. num.cnb001833647
    NoteNad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav hygieny a technologie mléka
    Another responsib. Dušková, Marta, 1980- (Author)
    Karpíšková, Renáta, 1956- (Author)
    Another responsib. Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie mléka (Other)
    Subj. Headings potravinářská mikrobiologie * obecná mikrobiologie
    Form, Genre praktická cvičení * učebnice vysokých škol
    Conspect579 - Mikrobiologie
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC 579.2 , 579.67 , (075.8) , (076.5)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Mikrobiologie potravin - praktická cvičení
    Tato publikace je určená lidem (zejm. studentům), kteří se s mikrobiologií setkávají poprvé. Seznamuje nás s úplnými základy tohoto oboru. Obsahem je obecná mikrobiologie, jak vypadá laboratoř a její vybavení, problematika kultivace mikroorganismů, jejich morfologie a biologické vlastnosti a také metody používané při konfirmaci či tipyzaci bakterií. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.