Number of the records: 1  

Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Machala, Karel, 1967- - Author
    Olomouc : ANAG, c2008 - 157 s. : il. (převážně barev.) ; 22 cm
    ISBN 978-80-7263-482-8
     kvašená zelenina  probiotika  fytoterapie  fermentace  kvasné technologie  probiotické saláty
     příručky
    Call numberC 332.300
    Umístění 664 - Potravinářství
    Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 332.300   

    Title statementKvašená zelenina pro zdraví a vitalitu : léčivé účinky, recepty, historie / Karel Machala
    Main entry-name Machala, Karel, 1967- (Author)
    Issue dataOlomouc : ANAG, c2008
    Phys.des.157 s. : il. (převážně barev.) ; 22 cm
    ISBN978-80-7263-482-8
    National bibl. num.cnb001822990
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Subj. Headings kvašená zelenina * probiotika * fytoterapie * fermentace - terapeutické účinky * kvasné technologie * probiotické saláty
    Form, Genre příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 664.8.039.7:635.1/.8 , 579-027.235 , 615.89:633.88 , 66.098:577.15 , 615.8 , 663.03 , 641.83:579-027.235 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru664 - Potravinářství
    Document kindBOOKS
    Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu
    Kvašená zelenina je tradiční potravinou snad všech národů. Přesto se dnes stává "vycházející hvězdou výživy", znovu objevovanou nejen těmi, kteří chtějí upevnit zdraví a vitalitu, ale i gurmány a lidmi hledajícími chuťové zpestření a osvěžení. Kniha protkaná zábavnými perličkami, příslovími a fotografiemi čtenáře provede zákoutími její přípravy se solí i bez soli, historií a léčebnými účinky této nevšední potraviny a představí její nespočetné variace z celého světa. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.