Number of the records: 1  

Zlatá pravidla stravování

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Malachov, Gennadij Petrovič, 1954- - Author
    1. vyd. - Bratislava : Eugenika, 2008 - 307 s. : il.
    ISBN 978-80-8100-042-3 (brož.)
     stravování  racionální výživa  péče o zdraví  životospráva
     příručky
    Call numberC 330.698
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Zlatá pravidla stravování
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 330.698   

    Title statementZlatá pravidla stravování / Gennadij Malachov ; [překlad Ariana Trávníčková]
    Main entry-name Malachov, Gennadij Petrovič, 1954- (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataBratislava : Eugenika, 2008
    Phys.des.307 s. : il.
    ISBN978-80-8100-042-3 (brož.)
    NotePřeloženo z ruského originálu
    OriginalZolotyje pravila pitanija
    Subj. Headings stravování * racionální výživa * péče o zdraví * životospráva
    Form, Genre příručky
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    UDC 640 , 613.2 , 613 , (035)
    CountrySlovensko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Document kindBOOKS
    Zlatá pravidla stravování
    Jezte potraviny vypěstované v lokalitě, kde bydlíte. - Jezte jen čerstvé a čerstvě uvařené pokrmy, které vám chutnají. - Jezte jen tehdy, když máte skutečně hlad. - Nespěchejte během jídla a každé sousto důkladně pokousejte. - Jakmile pocítíte první příznaky nasycení, přestaňte jíst - znamená to, že jste najezení. * Známý lékař si je vědom toho, že dnes existuje obrovské množství knih o výživě, a proto se pokusil sestavit nejdůležitější všeobecné principy, kterými bychom se měli řídit, pokud chceme zdravě jíst a být zdraví. Patří k nim například nezbytnost jíst v klidu a pomalu, jen čerstvá a čerstvě připravená jídla, na která máte právě chuť, a jenom když máte hlad, přičemž při prvních pocitech nasycení je třeba s jídlem skončit. Na rozdíl od většiny jiných knih a metod přistupuje tato k tématu od základu a zaměřuje se na těchto pět oblastí: 1. Základní poznatky o trávicí soustavě lidského organismu. 2. Vzájemné působení potravy a organismu. 3. Sestavení individuálního jídelníčku. 4. Obecné znalosti o potravinách. 5. Jídlo jako lék i prevence. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.