Number of the records: 1  

Výživou proti rakovině

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Béliveau, Richard, 1953- - Author
    Vyd. 1. - Praha : Vyšehrad, 2008 - 213 s. : barev. il. ; 22 cm
    ISBN 978-80-7021-907-2 (váz.) :
      Gingras, Denis, - Author
     maligní nádorová onemocnění  prevence onemocnění  racionální výživa
     populárně-naučné publikace
    Call numberC 332.984
    Umístění 616-006 - Onkologie. Rakovina
    Výživou proti rakovině
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 332.984   

    Title statementVýživou proti rakovině / Richard Béliveau, Denis Gingras
    Main entry-name Béliveau, Richard, 1953- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Vyšehrad, 2008
    Phys.des.213 s. : barev. il. ; 22 cm
    ISBN978-80-7021-907-2 (váz.) : Kč 298,00
    National bibl. num.cnb001835113
    NotePřeloženo z francouzštiny. Pod názvem: Laboratoř molekulární medicíny Nemocnice Sainte-Justine a Quebecká universita v Montrealu
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    OriginalAliments contre le cancer
    Another responsib. Gingras, Denis, 1965- (Author)
    Another responsib. Centre hospitalier universitaire Sainte-Justine. Laboratoire de médecine moléculaire (Other)
    Université de Montréal (Other)
    Subj. Headings maligní nádorová onemocnění * prevence onemocnění * racionální výživa
    Form, Genre populárně-naučné publikace
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    UDC 616-006.04 , 616-084 , 613.2 , (0.062)
    CountryČesko
    Languagečeština
    URLhttp://aleph.vkol.cz:80/F?func=service&doc_library=SVK01&doc_number=000882090&line_number=0001&func_code=DB_RECORDS&service_type=MEDIA
    Ve volném výběru616-006 - Onkologie. Rakovina
    Document kindBOOKS
    Výživou proti rakovině
    V době, kdy se rakovina stala celosvětovým „strašákem“, přicházejí dva onkologové z kanadského Québecu s návodem, jak se proti této zhoubné nemoci chránit správnou výživou. Úvodní kapitoly jsou věnovány stručné charakteristice rakoviny, jejím příčinám, vývoji a léčbě. Hlavní část knihy se zabývá otázkou, jakou roli hraje v tomto procesu strava, zejména pak potravinami, které tuto nemoc zpomalují či dokážou její postup zastavit. Nejnovější výzkumy ukazují, že kromě ovoce a zeleniny i další potraviny jako zelený čaj, červené víno nebo čokoláda obsahují protirakovinné složky. Každodenní vhodně zvolená strava tedy může působit terapeuticky – výživa se tak může stát prostým, ale účinným prostředkem proti vzniku a postupu rakoviny. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.