Number of the records: 1  

Zapékání

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    1. vyd. - Praha : Grada, 2008 - 80 s. : barev. il. ; 20 cm
    ISBN 978-80-247-2569-7
     zapékaná jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 330.436
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Zapékání
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 330.436   

    Title statementZapékání : 61 osvědčených receptů / [přeložila Zdenka Svěráková]
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Grada, 2008
    Phys.des.80 s. : barev. il. ; 20 cm
    ISBN978-80-247-2569-7
    National bibl. num.cnb001796154
    NotePřeloženo z němčiny
    OriginalGratins
    Subj. Headings zapékaná jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.526.6 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Zapékání
    Máte rádi zapékaná jídla? Pak je tato kniha určena právě vám. Najdete tu recepty na klasické bramborové nákypy, ae i najídla rafinovanější, jako jsou například gratinované sardinky nebo oblíbené crumble s revení či hruškami. Poznáte, co všechno lze použít při přípravě zapékaných jídel: sépie, garnáty, řadu sýrů měkkých i tvrdých a snad všechny druhy zeleniny a ovoce, které jsou běžně na trhu. A co takhle dát krůtí nákyp s brokolicí a mandlemi, květákový nákyp s klobáskami nebo perníkové suflé? v této knize si opravdu najdou své milovníci masa a uzenin i zapřísáhlí vegetariáni, ti, co dávají přednost rybám, i ti, kteří jsou spíše na sladké. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.